Assistens Kirkegård er et af de vildeste steder i København. Midt i København ligger Assistens Kirkegården som et grønt fristed, hvor byens larm forsvinder i det øjeblik, vi træder ind fra Kapelvej.
Her åbner sig et grønt åndehul, som gemmer på spændende fortalt gennem 15 menneskeskæbner, som har levet deres liv, som blev en del af historien og som har gået gennem Københavns gader. I besøger deres gravsted og fortæller deres historie. I kommer til at møde Nørrebros Mille, Christianias Natasha, og en tidsrejsende. I kommer også til at høre om mord, forbrydelser, revolution, skibsforlis, skæbnefællesskaber, helte og heltinder. Tag dine kolleger, familie eller venner med på en fælles oplevelsestur ind i Assistens Kirkegårdens univers af fantastiske historier. Det bliver en intens tour de chambre rundt på Kirkegården.

Assistens Kirkegård er den mest populære kirkegård i Danmark, hvor hundredvis af kulturpersonligheder ligger begravet. Vi har fundet en spænden vej gennem kirkegården, hvor den ene fascinerende fortælling efter den anden står i kø for at blive fortalt på en levende og engageret måde. Så hør om mennesker, der har levet et gribende og anderledes liv når vi standser ved deres grav og endnu en gang vækker dem til live gennem deres historier.

Sted: Assistens Kirkegård, Kapelvej 26, København N
Dato: Lør. d. 10. februar 2024
Tid:, 11:00 – 12.45.
Pris: Entré: 159 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Foto SAC