Smarteyes Amager
V/ Cæcilia Langborg-Hansen
Amagerbrogade 45
2300 København
70 23 23 03
valby@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook
Find Smarteyes på Instagram
Book synsprøve

Åbningstider
Mandage – fredag: 09.30-18.00
Lørdag: 09.30-15.00
Søndag: Lukket

OPTIKER MED DESIGNFOKUS OG ATTRAKTIVE PRISER
I september 2019 stod butikschef Cæcilia Langborg-Hansen og hendes skønne personale for første gang klar til at tilbyde designerbriller til attraktive priser. I den lille optikerbutik på Amagerbrogade får du flerstyrkebriller til en samlet pris på 3450 kr. og enkeltstyrkebriller til en samlet pris på kun 1450 kr. Begge priser gælder uanset din styrke og er inklusiv tynde, lette glas med antirefleksbehandling og hærdning.

FRIT VALG MELLEM ALLE STEL
Hos Smarteyes på Amager er de ikke tilfredse, før du både ser godt og ser godt ud. Du har altid frit valg mellem alle stel i butikken, og der kommer løbende nye stel og kollektioner, så du kan finde det stel, der klæder dig, uden at skulle gå på kompromis.

SMARTFREEDOM – BRILLER TIL EN FAST LAV PRIS PR. MD.
Med SmartFreedom vælger du 1, 2, 3 eller flere par briller til en fast månedlig pris fra kun 60 kr. for enkeltstyrkebriller og 125 kr. for flerstyrkebriller. Jo flere briller, du køber, jo billigere bliver din omkostning per brille. Se priserne på SmartFreedom til dine behov.

SOCIAL ANSVARLIGHED
Smarteyes er en værdidreven virksomhed med et socialt udsyn. Det udmønter sig blandt andet i et samarbejde med Kirkens Korshær, hvor optikerkæden med jævne mellemrum uddeler gratis briller til socialt udsatte og hjemløse fra Kirkens Korshærs varmestuer og tilbud.

sølvpartner