Smarteyes Amager
V/ Camilla Haagensen
Amagerbrogade 45
2300 København
Tlf. 70 23 23 03
valby@smarteyes.dk

Find Smarteyes på Facebook

Find Smarteyes på Instagram

Book gratis synstest

Optiker med designfokus og attraktive priser

I september stod Smarteyes’ dygtigere optikere og erfarne rådgivere for første gang klar til at tilbyde designerbriller til attraktive priser på Amager. I den lille optikerbutik på Amagerbrogade får du enkeltstyrkebriller fra kun 1.000 kr. og flerstyrkebriller til en samlet pris fra kun 2.500 kr. Du har altid mulighed for at opgradere dine brilleglas med flere egenskaber, som Smarteyes’ optikere kan skræddersy til netop dig og dit syn.

Altid unikke brillestel fra skandinavisk brillemode

Hos Smarteyes på Amager er de ikke tilfredse, før du både ser godt og ser godt ud. I butikken finder du stel fra skandinavisk brillemode, som passer til alle ansigtsformer.

Smarteyes præsenterer løbende nye kollektioner med unikke stel, som altid sikrer dig et stort udvalg og mulighed for at finde et stel, der falder i din smag. Butikkens gode priser og simple prismodel sikrer dig samtidig, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken din stil eller dit syn, når du skal vælge dine nye briller. Butikken stel koster kun fra 500 kr. Hos den lille hyggelige optiker finder du også et udvalg af Ray-Ban solbriller.

Social ansvarlighed

Smarteyes er en optikerkæde med klare værdier. Kæden har blandt andet et samarbejde med Kirkens Korshær. Optikerkæden uddeler med jævne mellemrum gratis briller til socialt udsatte og hjemløse fra Kirkens Korshærs varmestuer og øvrige sociale tilbud.

Altid gratis synstest

En synstest hos Smarteyes på Amager indeholder både en måling af din synsstyrke og et tjek af dine øjnes sundhed, inden du kan gå på opdagelse i butikken store udvalg af skandinaviske designerstel. Synstesten er tilmed altid gratis. Du kan nemt og sikkert booke tid her: https://www.smarteyes.dk/bestil-synsproeve-online

sølvpartner