Når Copenhagen Pride 2023 skydes i gang den 12. august, er Danmarks største hotelkæde, Scandic, for første gang med som partner. Inklusion og diversitet er en vigtig del af hverdagen for Scandic, og partnerskabet skal ikke kun synliggøre støtten til LGBTQIA+ miljøet, men skabe intern læring og sætte fokus på, hvorfor forskellighed er en styrke. Samtidig fejrer Scandic Pride-ugen med drag-brunch og en række andre festlige events på hotellerne i København.

Scandics deltagelse i Copenhagen Pride 2023 sker i forlængelse af et mangeårigt fokus på at udvikle en inkluderende arbejdskultur, der bygger på mangfoldighed som en styrke.

Scandic har i dag medarbejdere fra 115 forskellige nationer ansat. Pride-samarbejdet skal øge den interne opmærksomhed på forskellighed og inklusion og skaber stolthed hos HR-direktøren:

”Scandic er et hotel og en arbejdsplads for alle. Det er en styrke, at arbejdspladsen rummer mange forskellige kompetencer og baggrunde – det gør os både mere innovative, dygtiggør os og giver hotelgæsterne en bedre oplevelse. Både medarbejdere og gæster skal føle sig trygge og godt tilpas hos os. Det er nok at være sig selv, og jeg er utrolig stolt over, at vi i år kan kalde os officiel partner af dette års Copenhagen Pride,” siger Scandics HR-direktør, Anne Mette Pedersen.

Som en del af den interne læring har Scandic op til Pride-ugen udgivet fem ”Bed Talks” – indsigtsfulde samtaler, hvor Kathrine Abrahamsen i selskab med kønssociolog Cecilie Nørgaard, Lars Christian Østergreen fra Copenhagen Pride, Scandics HR-direktør Anne Mette Pedersen samt gæster og medarbejdere belyser emner som inklusion og betydningen af Pride-partnerskabet fra forskellige synsvinkler.

Scandic Spectrum er mødested for samtalerne, som kan opleves her.

11 hoteller i København er klar til fest, farver og fællesskab.
Under Copenhagen Pride Week, der afholdes fra den 12. til den 20. august, er Scandics 11 hoteller i København klar til at sætte gang i festen og den gode Pride-stemning med en række farverige events og gode tilbud.

”Der er fest og kærlighed i luften på hotellerne under Pride Week. Ud over gode tilbud på spa-behandlinger og drikkevarer afholdes der bl.a. drag-brunch, Pride-lotteri og flere DJ-arrangementer med lækre cocktails og god musik. Og så glæder jeg mig til at mere end 100 Scandic-medarbejdere sammen deltager i den store Pride-parade gennem Københavns gader – den fællesskabsfølelse bliver helt særlig at opleve,” fortæller Anne Mette Pedersen.

Med til paraden har Scandics medarbejdere en stor rullende seng, der symboliserer, at landets største hotelkæde har en seng for alle.

Drag-brunchen afholdes den 12. august på Scandic Kødbyen, hvor Mizz Privileze og Diana Diamond er værter for en festlig kombination af champagnebrunch og dragshow.
Pride-lotteriet afholdes på rooftop-baren ’Level Six’ på Scandic Nørreport den 17. august med masser af præmier og med Drag Queen Evita Kedavra som vært.

Alle Scandics Pride-events og tilbud kan ses her.