Bestyrelsen i Zoologiske Have København har ansat Pernille Wendel Mehl som ny administrerende direktør.

Der er nu sat navn på den person, som fremadrettet skal stå i spidsen for den 163 år gamle Have på Frederiksberg. Hun hedder Pernille Wendel Mehl og kommer senest fra en stilling som CEO for EdTech-virksomheden Clio.

– Pernille er en topleder med betydelig erfaring fra både ledelses- og bestyrelsesarbejde i en række forskellige virksomheder. Hun har et vidunderligt energisk drive og en uformel og inddragende ledelsesstil. Samtidig har hun vist, at hun kan udvikle organisationer hvor arbejdsglæde og positive resultater går hånd-i-hånd, siger bestyrelsesformand Jørgen Horwitz.

Pernille Mehl skal med sin store erfaring indenfor digital formidling og forretningsudvikling blandt andet være med til løfte kommunikationen om alle de vigtige projekter, der findes i – og udenfor ZOO. Det gælder indsatsen for naturbevarelse rundt omkring i verden, essentiel forskning samt kampen for biodiversitet.

– Det er en kæmpe ære at få mulighed for at bidrage til videreudviklingen af én af Danmarks største og første kulturinstitutioner. ZOO besøges årligt af over én million gæster, som deler passionen for dyreliv og naturbevarelse med alle de dygtige medarbejdere. Sammen med dem vil jeg gøre mit bedste for at fortsætte udviklingen af ZOO, så vi ikke alene kan gøre en forskel for dyrene i Haven, men også for naturbevarelse, biodiversitet og dyreliv rundt omkring i verden, siger Pernille Wendel Mehl.

Kilde.

Pressefoto Pernille Wendel Mehl