60 år + og hvad så ? Genstart din krop med motion

Du går til frisør. Du går til tandlæge. Du motionerer din hund. MEN hvad med dig selv? Har du fokus på din egen sundhed og din egen  trivsel? Alle undersøgelser peger på, at det er skadeligt at være inaktiv og at være alene. Korsgade Hallen og Motions Aftenskolen, AH-Sport, er gået i samarbejde om at give dig gode og sunde trivselsvaner i dit nærområde.

Lå du også i sofaen under nedlukningen sammen med resten af Danmark ? Det er jo, hvad det være vil. MEN ligger du der stadigvæk? Det har Korsgade Hallens projektleder Anna Westergaard og Motionsaftenskolen AH-Sport’s leder, Hanne Lind-Hansen i fællesskab besluttet at gøre noget ved. De vil gøre dit liv nemmere, sjovere og bedre. Og NU vil de gerne præsentere dig for bevægelse og trivsel i det nye projekt ”Bevæg dig glad”.

Anna Westergaard og Hanne Lind-Hansen har i samarbejde oprettet trivselshold skræddersyet til dig, som er 60 år +.

”Vi har søgt penge til et Senior-projekt, som borgere i København kan få glæde af, og det sætter i gang i samarbejde med AH-Sport, som har lærerne, og vi har lokalerne” forklarer projektleder Anna Westergaard og fortsætter ”vi skal ud af sofaerne og genstarte kroppen med aktiviteter for dig, som er på den anden side af de 60 år”.

Det hele starter i begyndelsen af september. Undervisningen er om formiddagen – onsdage i Korsgade Hallen og fredage i Støberiet. Og sidder du nu og tænker, – ”dét er lige noget for mig”, så er det op af sofaen og genstarte din krop med glad motion og få mere trivsel og glæde i dine hverdage.

Aftenskoleleder, Hanne Lind-Hansen, tilføjer. ”Kom til Motion og bevægelse onsdage og top det op med Yoga fredage. Den kombination bliver ikke meget bedre. Vil du gå én gang om ugen, så gør du det. Vil du gå to gange om ugen, så gør du det. Thja hvor fleksibelt kan det blive”.

Projektet har fokus på deltageren, så undervisningen er på deltagernes betingelser, og alle skal kunne være med. Ligeledes er der fokus på, at det skal være nemt for deltageren med det praktiske, fortæller de to arrangører. Deltagerne møder op i tøj, som er løst og bekvemt, og tager en flaske vand med. Så er de klar til bevægelse, motion og yoga.

”Vi glæder os til at sætte trivsel for 60 år +’ere på dagsordenen i Københavns Kommune. Lokalerne er klar, lærerne er klar, og så er spørgsmålet, om du er klar” spørger Hanne Lind-Hansen. ”Kom frisk, kom kækt, kom glad – så sætter vi gang i dit trivselsbarometer”.

Tilmeld dig på www.ahsport.dk – under fanebladet ”Bevæg dig glad”. Prisen er bare 450,00 kr. + et liggeunderlag frem til marts 2022.