Der verserer fortsat en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, og Københavns Politi har derfor besluttet at forlænge lukningen af to tilholdssteder.

For at dæmme op for voldelige hændelser har Københavns Politi i dag besluttet at forlænge lukningen af to rocker-/bandetilholdssteder. Stederne kan blive mål for angreb i en aktuelt igangværende konflikt mellem to grupperinger.

”Lukningen af de to steder sker for at sikre, at beboerne i de pågældende områder kan føle sig sikre og trygge. Vi vurderer, at de to stridende grupperinger kan finde på at angribe hinanden, og det kan potentielt ske ved de pågældende tilholdssteder. Derfor fastholder vi beslutningen om, at det midlertidig er forbudt at opholde sig på stederne,” siger ledende politiinspektør Jens Jespersen fra Københavns Politi.

Lukningen af to rocker-/bandetilholdssteder er nu gældende frem til torsdag den 11. januar 2024 kl. 19. I den periode er det forbudt at opholde sig på de to følgende adresser:

Svanevej 5, 2400 København NV
Tømmerup Stationsvej 8H, 2770 Kastrup
For det tredje tilholdssted blev forbuddet den 18. december 2023 forlænget frem til årsskiftet den 31. december kl. 00.00. I den periode er det forbudt at opholde sig på den følgende adresse:

Siljangade 10, 2300 København S
Efter årsskiftet forventes det, at forbuddet ophører på den pågældende adresse, da det ikke længere vil være relevant.

Kilde Københavns Politi. 

Foto ABW