Kender du til det? Siden 2010 har Maibritt Isberg Andersen tilbudt ledere eksistentielle samtaler med afsæt i den filosofiske dialogorienterede samtaleform, protreptik.

Eksistentielle samtaler refererer til dialoger, der fokuserer på eksistentielle spørgsmål, begreber og temaer. Disse spørgsmål berører ofte grundlæggende aspekter af menneskelig eksistens, som meningen med livet, frihed, død, ansvar og ens personlige værdier.

Formålet med eksistentielle samtaler kan variere, men typisk inkluderer det at skabe en dybere forståelse for dit eget liv, værdier og overbevisninger. Disse samtaler kan også hjælpe med at håndtere eksistentielle udfordringer eller kriser ved at give mulighed for nye refleksioner og perspektiver.

Generelt søger eksistentielle samtaler at udforske den menneskelige tilstand og hjælper dig til at finde mening og retning i dit liv.

Derfor er det ‘måske’ Maibritt, du skal tage fat i?

Kontakt hende for en enkelt samtale eller et forløb. Send en personlig besked på ZTRONGs facebookside. Samtalerne foregår i ZTRONGs lokaler i Slagelse eller via teams overalt i landet.

Maibritt Isberg Andersen er lært ved dr. phil. Ole Fogh Kirkeby.

Reference: https://ztrong.dk/referencer/cbs-2/

 

Maibritt Isberg Andersen. Foto: ZTRONG