Foto: kk.dk
Foto: kk.dk

Hvem gør en helt særlig indsats på Nørrebro?

For 6. år i træk skal frivilligheden på Nørrebro hyldes og Nørrebro Lokaludvalg uddeler 10.000 kr. til én af Nørrebros superhelte, der gør en helt særlig indsats på Nørrebro!

Sidste år gik prisen til Lotte og Line fra Red Barnet Ungdoms lektiecafé i RCYN.

Hjælp Nørrebro Lokaludvalg – du kan indstille din kandidat til Årets Ildsjæl 2016 indtil 15. november kl.12.00. Det eneste krav er, at ildsjælen er frivillig og aktiv på Nørrebro.

Indstil din kandidat (person eller gruppe) ved at skrive max en halv sides begrundelse og sende et godt foto til Nørrebro Lokaludvalg til email: noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk. Udvalget skal også bruge kontaktinfo på kandidaten på email.

Nørrebro Lokaludvalg søger også flere til komiteen

Tovholder er næstformand Lars Vestergaard Christiansen, men på seneste Lokaludvalgsmøde kom det også frem, at der er brug for flere medlemmer til en komite, som dels skal planlægge og udføre kårings-arrangementet og dels sidde i dommerkomiteen.

Nørrebro Lokaludvalg tog initiativ til Årets Ildsjæl i 2011, først og fremmest fordi Lokaludvalget ønskede at synliggøre den fantastisk store frivillige indsats som tusindvis af frivillige yder på Nørrebro. En frivillig indsats, der dagligt styrker alt fra bydelens boligforeninger til kulturlivet og Nørrebros socialt udsatte.

De tidligere års vindere:
2011: Mudi og Musa fra Blågårdsbunkeren
2012: Erik og Etly fra Dansk Folkehjælp
2013: Signe og ”Løven” fra Nørrebro United
2014: Hanne Olsen fra den socialøkonomiske café Caféen Skjolds Plads
2015: Line Justesen og Lotte Petersen, Red Barnet Ungdoms lektiecafé i RCYN + publikumspris til Lars (hjemløs i Hillerødgade)