Har du lyst til at dele erindringer fra dit liv og møde andre med samme interesse? Så er Københavns Stadsarkivs Erindringsklubber måske noget for dig.

Indsamlede fotos og erindringer fra arkivet vækker minder og sætter samtalerne i gang. Foto Københavns Stadsarkiv 2023.

Tilmelding til Erindringsklubber med opstart mellem januar og april 2024: ‘Glemmer du, så husker jeg det ord for ord…’, lyder det i en gammel revyvise. 

Det vi husker, er en vigtig del af hvem vi er, det er vores erindring. Erindringer er dejlige at dele med jævnaldrende, og det er det, vi skal i Erindringsklubben. Vi mødes i alt tolv gange i Københavns Stadsarkivs smukke lokaler på Københavns Rådhus, hvor vi deler historier fra vores liv og lytter til hinandens erindringer og tanker.

Vi kigger på historisk materiale fra Stadsarkivets samlinger; gamle fotografier og dokumenter, der kan vække hukommelsen og inspirere til samtale. Forhåndskendskab til historie er ikke en forudsætning for deltagelse. Temaer for møderne er f.eks.; barndom, ungdom, skoleliv, m.m. Du behøver ikke at kunne kongerækken eller vide noget om Københavns historie for at være med. Du skal bare have lyst til at dele dine livserfaringer.

Der vil også være te/kaffe og et dejligt stykke kage at nyde undervejs.

Efter afslutningen af Erindringsklubben får deltagerne mulighed for at fortsætte med at mødes omkring forskellige frivillige fællesskaber og aktiviteter ved Københavns Stadsarkiv.

Læs mere om Erindringsklubben for seniorer 65+

Hold, datoer og tilmelding
Hold A: mandag fra 15.1 – 15.4 2024
Hold B: onsdag fra 24.1 – 24.4 2024
Hold C: tirsdag fra 6.2 – 30.4 2024

Mødetidspunktet for alle hold er 13.00-14.30. Der er plads til 10 deltagere per hold. For at deltage skal du være bosiddende i Københavns Kommune, men det er intet krav, at du er opvokset i København.

Alle hold holder ferie i påsken og hold C også i uge 7.

Tilmelding på mail til erindringsklubber@kk.dk

Vær opmærksom på, at det ikke er tale om et slægtsforskningskursus.

Har du spørgsmål eller lignende, kontakt Erindringsklubbens facilitatorer; Lise Falck Hansen og Ingeborg Birgitte Philipsen.

Lise Falck Hansen
Email
YU6H@kk.dk
Mobil
24788751

Ingeborg Birgitte Philipsen
Email
YU6P@kk.dk
Mobil
24787684

Læs mere her.