Et tag holder ikke for evigt, og derfor skal det fra tid til anden skiftes eller renoveres. Står du over for at skulle renovere dit tag inden for den nærmeste fremtid? Så skal du blandt andet beslutte dig for, hvilken type tag du skal lægge. Flere og flere huse er beklædt med decratag, som er et ståltag. Men hvornår er det, at decratag er en optimal løsning? Det kan du læse meget mere om i det følgende.

Du har mulighed for at spare penge
Hvis du er typen, der godt kan lide at spare penge, så er decrataget et velegnet valg for dig. For lige netop denne type tag er utrolig let at montere, og det tager ikke særlig lang tid, hvorfor denne løsning er ret så billig sammenlignet med andre tagtyper. Det er altså ikke selve materialets pris men monteringsprisen, du har mulighed for at spare penge på – og det er en økonomisk fordel, der er til at tage og føle på. Du kan læse mere om de mange fordele ved denne tagtype her: https://www.dansktagbyg.dk/staltag/decra.

Ståltag er holdbart

Nogle tagtyper er mere holdbare end andre. Ønsker du at skifte til et tag, der er holdbart og derfor kan holde til al slags vind og vejr med videre i en længere årrække? Så er decra ståltag en optimal løsning. Ved at vælge et holdbart tag minimerer du tilmed risikoen for, at du skal reparere skader og lignende før om meget lang tid.

Hvilken type ståltag skal du så vælge?
Ståltagene fra Decra fås i et mangfoldigt antal af farver, og du får derfor mulighed for at tilpasse taget til din bolig og din personlige stil. Desuden kan denne tagtype også fås med forskellige overflader. Det velassorterede sortiment sikrer, at du kan finde det helt perfekte ståltag fra Decra til din bolig.

Ståltagene fra Decra fås i et mangfoldigt antal af farver, og du får derfor mulighed for at tilpasse taget til din bolig og din personlige stil. PR-foto