noerrebro-L

Tour de Chambre - Assistens Kirkegård

Her åbner sig et grønt åndehul, som gemmer på spændende fortalt gennem 15 menneskeskæbner, som har levet deres liv, som blev en del af historien og som har gået gennem Københavns gader. I besøger deres gravsted og fortæller deres historie. I kommer til at møde Nørrebros Mille, Christianias Natasha, og en tidsrejsende. I kommer også til at høre om mord, forbrydelser, revolution, skibsforlis, skæbnefællesskaber, helte og heltinder. Tag dine kolleger, familie eller venner med på en fælles oplevelsestur ind i Assistens Kirkegårdens univers af fantastiske historier. Det bliver en intens tour de chambre rundt på Kirkegården d. 10 februar 2024.
Tour de Chambre - Assistens Kirkegård

75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

Vintrene var koldere, sneen var meterhøj og halmen i træskoene var nedarvet i familien, og så var der i øvrigt en kilometerlang gåtur i skole. Sådan gik det ifølge overleveringen tilsyneladende til, da farfar var dreng.  Siden 1949, hvor den første danske skolepatrulje så dagens lys, er der kommet mange flere skolepatruljer til, og det skal markeres. Derfor bliver skolepatruljerne hyldet af Rådet for Sikker Trafik, LB Forsikring, 77 af landets kommuner og landets politikredse, hvor der mange steder er fest, hornmusik og søde sager til skolepatruljerne.
75 år med skolepatruljer fejres i ’Den Sureste Uge’

LYSVÆRK PÅ RUNDDELEN TIL COPENHAGEN LIGHT FESTIVAL

LYSVÆRK PÅ RUNDDELEN TIL COPENHAGEN LIGHT FESTIVAL
Nørrebro Lokaludvalg vil gerne have mere kunst i det offentlige rum på Nørrebro. Kunst der kan skabe mødesteder, identitet og debat i byrummet. Det er et stort fokus i deres Bydelsplan for Nørrebro 2023-26. Derfor har de brugt det sidste halve år og prioriteret 75.000 kr. på at få et større lysværk med til årets Copenhagen Light Festival 2024 på Nørrebro.

Bliv partner med Dit Nørrebro – og styrk dit salg

Ønsker du at styrke dit salg, få flere besøgende eller blot styrke din synlighed, så er et partnerskab med byportalen den ideelle løsning. Se vores foreskellige kundepakker her.
Bliv partner med Dit Nørrebro – og styrk dit salg

Klog på klubber

Klog på klubber
Hver måned kan du få svar på alskens spørgsmål om hvordan læseklubber fungerer. De  holder seancen den sidste onsdag hver måned på Nørrebro Bibliotek kl.18.30 frem til sommerferien. Ingen tilmelding - bare duk op.

Et stærkt ledernetværk

Savner du inspiration, fællesskab, netværk og faglig fordybelse? Et fællesskab, hvor du kan holde dine kompetencer ved lige og blive endnu dygtigere? Deltag i et stærkt ledernetværk med andre indsigtsfulde ledere, som er uddannet protreptikere, og andre ledere med interesse for filosofi og protreptik.
Et stærkt ledernetværk

Seks efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Seks efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby
Efter kampen var slut, og tilskuerne havde forladt Parken, opstod der uroligheder flere steder på Østerbro. I flere tilfælde kom betjente til skade, og de måtte anvende stave mod grupper af fodboldtilhængere. ”Vi har siden den 12. november haft en omfattende efterforskning af sagerne, og på den baggrund mener vi at kunne påvise, at de seks personer på billederne har sparket betjente eller kastet genstande efter dem. Vi har dog endnu ikke identificeret de mistænkte,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel. Københavns Politi har derfor besluttet at offentliggøre overvågningsbillederne. Borgere, der har oplysninger om personerne på billederne, bedes henvende sig på telefon 1-1-4.

Børnebio & Voksenbar

Se det som en dejlig overraskelse i din nærmeste fremtid.) De kan dog afsløre, at filmen er god, og at man får en lille pose popcorn med i prisen. I biografens tilstødende gemakker (eller hvis vejret tillader det i deres have) åbner de voksenbaren med kolde øl. Her vil der også være popcorn. Kom og hæng ud stor som lille og husk at købe billet til både dig og din unge(r)
Børnebio & Voksenbar

Social dumping: Problemer hos fem virksomheder i København og på Frederiksberg

Social dumping: Problemer hos fem virksomheder i København og på Frederiksberg
Skattestyrelsen har onsdag i sidste uge i samarbejde med Arbejdstilsynet og politiet gennemført årets første landsdækkende aktion mod social dumping. På dagen blev 50 virksomheder kontrolleret over hele landet. I København og på Frederiksberg fik syv virksomheder indenfor byggebranchen besøg.
facebook