Når det kommer til kvalitet og leveringstid, så er Royal Bagel på Frederiksborgvej 83 i NV bedste take away sted i København. Det er nu slået fast, efter at kunderne på take away portalen Hungry.dk har stemt Royal Bagel ind på førstepladsen foran 29 andre nominerede restauranter.

Hos Royal Bagel er indehaver Anar Khan stolt af kåringen. Han mener, at kvalitet og hurtig levering er en stor del af forklaringen på kundernes anerkendelse. Bl.a. det at alt er lavet helt fra bunden af, sætter kunderne stor pris på.

Royal Bagel, foto: Hungry.dk

”Vi synes selv, at vi gør et godt stykke arbejde og vi sætter en ære i at samle på tilfredse kunder, men det er vi jo ikke de eneste der gør. Så derfor bliver man jo ekstra glad, når man sort på hvidt får at vide, at kunderne sætter pris på vores arbejde”, siger han.

Det er den landsdækkende take away portal Hungry.dk, der på baggrund af bl.a. bedømmelser på Hungry.dks hjemmeside og i appen, har udvalgt 30 nominerede restauranter i København. Men det er udelukkende brugerne i København, som har stemt Royal Bagel ind på 1. pladsen.

“Via vores egne data og kundernes bedømmelser, har vi jo et godt billede af, hvilke restauranter, der er mest populære. Men den endelige vinder, har vi ladet være fuldstændig op til take away kunderne at bestemme via afstemningen i år,” siger adm. direktør Rune Risom.

For Hungry.dk handler kåringerne om at vise, at take away i dag kan være mange typer af forskellige retter – alt fra burgere, pizzaer og vegetarretter mm.

”Vi vil jo rigtig gerne vise, at take away i dag er meget mere end burgere og pizzaer, men vores analyser og statistikker viser altså, at det stadig er de velkendte klassikere som pizzaer, burgere, kebab, durumruller, sushi mm., der er mest populære,” forklarer Rune Risom.

De 30 nominerede restauranter i København var: Sandwich 27, Sahil – Indisk & Pakistansk Restaurant, Pizza il Fiore, Lins Sushi, Pizza Time, Columbia – Indisk & Pakistansk, Wok King & Sushi, Hiko Sandwich, Martins Cantina 3 Tikka House, Zaiqa, I Sushi, Thai Køkken, D.D Thai Take Away, La Mia Pizza, Lucky Kids Pizza & Grill – Indisk , Hot Bagel, Mors Køkken, Alle’s Pizza & Kiosk, Restaurant Uma, MadBaren, Wok Inside, Hoshi Sushi, Royal Bagel, V. Nam Take Away, Naked Sushi, IL Gastronomo Emiliana Italiana, Hana Sushi, Iboo’s Pizza & Pakistansk Takeaway, Pizza Experten, Vi Viet.

Med flere end 1600 restauranter i Danmark samlet online er Hungry.dk en af Danmarks førende take away-portaler. Via hjemmesiden Hungry.dk og Hungry Appen, kan danskerne nemt og hurtigt klikke sig ind på menukortene hos deres lokale restauranter og bestille deres take away – enten til afhentning eller udbringning.

Del på sociale medier