23-årige Marcus Bovien Frandsen fra Københavnerklubben Gefion vandt sit tredje Danmarksmesterskab i gymnastikdisciplinen Idrætsgymnastik.

Ved disciplinfinalerne stod Marcus igen på sejrsskammelen da han sikrede sig guld i bensving og ringe, samt på gulv og i barre. Foto: GymDanmark

I Herrernes Mangekamps-konkurrence blev det til et glædeligt gensyn med Gefion-gymnasten Marcus Bovien Frandsen. Efter en skadespause var han stærkt tilbage og vandt i flot stil guldmedaljen og Danmarksmester-titlen for tredje gang i sin karriere.

Stærkt med i opløbet om danmarksmesterskabet var Joao Marcus Fuglsig fra VIK, og kun få point adskilte de to konkurrenter. Christoffer Wikke Hallund fra Gefion vandt bronze.

“Jeg er tilbage selvom nerverne indimellem var svære at styre, det føles utrolig godt, og jeg er nu helt klar til disciplinfinalerne i morgen og selvfølgelig til NM i næste måned”, udtaler Marcus Bovien Frandsen om sit tredje Danmarksmesterskab.