Spillestedet Stengade er igen i år klar til at rykke på græs.

I forbindelse med dette års Roskilde festival, søger Spillestedet Stengade en masse søde frivillige til at bemande vores bar, som kommer til at have beliggenhed ved Street city, ude på campingområdet, i West.

De skriver på deres facebook:
Da vi har åbent hele ugen, så forventer vi, at man som bartender arbejder 33 timer i alt, fordelt på 3 vagter, som ligger fordelt over både opvarmnings dage og musikdage. Om få uger vil vi åbne for vagtplanen, hvor det bliver muligt at vælge sine vagter efter først til mølle princippet. Det vil også være muligt at købe armbånd til medarbejdercamping igennem os, når vi kommer tættere på festivalen.
Vi holder et infomøde på Stengade, op til festivalen, så i kan blive ordenligt rustet til jobbet i baren, og selvfølgelig møde hinanden. Vi vil gøre alt for, at gøre Roskilde 2017 til en så sjov oplevelse som muligt, for alle jer der har lyst til at være med!

Tilmelding foregår her.  Skal du med, så læs videre her.

Del på sociale medier