Der venter sjove og lærerige oplevelser for hele familien, når ENERGI & VAND holder åbent hus på søndag fra klokken 11 til 16. Her kan du blandt meget andet klappe en krebs, redde en by fra oversvømmelse og møde en vandhelt.

    Mor og datter - til PM og hjemmeside.jpg

ENERGI & VANDs aktiviteter er også lidt sjove for voksne.

Der er hyggelige og spændende aktiviteter for enhver smag, når ENERGI & VAND holder åbent hus på Roskildevej på søndag. Det er ganske gratis at være med.

Her kan du blandt meget andet kravle ned gennem kæmpetoilettet, bage pandekager på en solparabol, klappe en krebs, sejle en tur på Damhussøen, bygge vindmøller, se et vandfald og møde en vaskeægte vandhelt. Og der er også drama på programmet: Du kan nemlig tænde for et skybrud og redde byen fra oversvømmelse.

Bygger bro til den bæredygtige by
Stedet er ENERGI & VAND på Roskildevej 213 i Valby, hvor åbent hus-gæsterne kan opleve alle aktiviteterne, som foregår i de inspirerende omgivelser indendørs og udendørs.

ENERGI & VAND Greater Copenhagen Living Lab har til formål at bygge bro til den bæredygtige by gennem uddannelse, inddragelse, formidling og forskning. Det er et samarbejde mellem Københavns Kommune og HOFOR, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab.

Se film på 14 meter langt 180 graders-lærred
Gæsterne kan også opleve Showroomet for den bæredygtige by, hvor de kan se en film på det 14 meter lange 180-graders-lærred. Her kan man blive klogere på den globale udvikling, klimaforandringer og klimatilpasning i fremtidens storby.

ENERGI & VAND underviser flere end 22.000 skolebørn hvert år.

Læs mere om arrangementet her: https://energiogvand.dk/da/forside/