Ny lydkomedie sætter spot på selvhjælpskulturens tomhed og kynisme.

Smit dine omgivelser med latter, mens du lytter til Mette Søndergaard Nielsens nyskrevne lydkomedie om livsvejleder Frida Sencir, der sætter spot på selvhjælpskulturens tomhed og kynisme.

Den selvudnævnte livsvejleder Frida Sencir har lavet en podcast, hvor hun går tur med sine følgere, mens hun healer dem. Men det er ikke nogen let opgave at guide andre mennesker til et mere spirituelt liv, når man ikke selv har helt styr på sit eget.

Du kommer til at møde en række af hendes kendte klienter, der med større og mindre held er blevet coachet af Frida. Influencer Fredrik Trudslev får f.eks. hjælp til at kaste sin skam i den mentale skraldespand, mens skuespiller Thure Lindhardt vil have sit oprindelige navn tilbage efter en fejlslagen numerologsession, og skuespiller Rasmus Bjerg graver alle sine drømmestjælere ned i et hul. Oven i alt dette bliver Frida konstant opsøgt af sin mor, som hun har et noget forkvaklet forhold til. Heldigvis er det aldrig for sent at finde hinanden!

Tag dine høretelefoner i ørerne, og lad Frida Sencirs spirituelle og kaotiske sessions guide din gåtur. Og husk nu: You are you because of you.

LYT TIL SPIRITUAL WALKS

Medvirkende
Mette Gregersen, Tina Gylling Mortensen, Kasper Leisner, Fredrik Trudslev, Thure Lindhardt, Szhirley, Nicolaj Kopernikus og Rasmus Bjerg.

Instruktion Niels Erling.
Manuskript Mette Søndergaard Nielsen.
Lyddesign Laurits Jongejan.
Indspilninger Markus Artved.

Læs her. 

PR-foto Nørrebro Teater