Det er vigtigt for Nørrebro Lokaludvalg at høre, hvad nørrebro’erne tænker om tingene – og de vil derfor gerne invitere dig til at komme med dine input til Nørrebros udvikling.

Det foregår via deres digitale borgerpanel, som de håber du vil tilmelde dig! Alle der er fyldt 15 år og bor på Nørrebro kan være med. De har pt. (sommer 2023) 6.150 nørrebroere tilmeldt.

Du kan tilmelde dig her: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=VTVH5S4KJJ36

Med borgerpanelet vil de med jævne mellemrum sende dig en mail med spørgsmål om bydelens udvikling. Din besvarelse behandles anonymt og efter gældende GDPR-regler i Københavns Kommune i programmet Survey-Xact, som Rambøll administrerer.

Når du deltager i undersøgelserne, er du med til at skabe og styrke en tæt dialog mellem jer nørrebroere og dem i Lokaludvalget. De bruger borgerpanelets holdninger løbende i deres arbejde, samt deler dem med politikerne på Københavns Rådhus.

Det er helt frivilligt, om du vil være med, og du kan framelde dig når som helst. De  håber meget, at du vil være med og på den måde biddrage til at gøre Nørrebro til en endnu bedre bydel at bo i!

Hjælp dem med at sprede ordet!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til dem på noerrebrolokaludvalg@okf.kk.dk

Læs her.

Pr-foto Nørrebro Lokaludvalg