Foto: Vini Vinos Facebookside
Foto: Vini Vinos Facebookside

Kom ned på Fælledvej 15 på lørdag. Her vil din lokale vinhandler vil sørge for jazz. Koncerten er gratis, men det vil være en god idé at bestille plads på forhånd, da stuen er lille. Koncerten starter kl.20:30 – 22:30.

Om musikken:

Duo van Gogh ft. Kontra bassist Esben. Alfkil Thorbjørn Wennermark og Caspar Mortensen er en dynamisk guitar-violin-duo med speciale i jazzens evergreens og bossa nova.

Caspar er uddannet på DARK og har spillet guitar siden en ung alder. Han føler sig hjemme i gode melodier og swingende-brasilliansk musik, og har flere musikalske samarbejder indenfor disse genrer på cv’et.

Alfkil er uddannet i klassisk og rytmisk violin fra skoler i Danmark, Frankrig og USA. Hans kernerepertoire strækker sig fra rock og fusion til gypsy jazz og flamenco.
Sammen skaber de en fuldendt aften fyldt med gode kendte temaer og stemninger, som passer perfekt til et godt glas vin, skriver Vini Vino.

Tidligere på ugen var der vinsmagning

I torsdags kunne man desuden komme forbi til vinsmagning mellem kl.17-19, hvor forfatter Jens Rømer talte i forlængelse af hans nye bog: “Mit liv med vin og musik”. Under foredrag talte han om sine to helt store passioner: Vin og musik.

Bogen er udkommet på Musikforlaget Olafssongs. Foredrags arrangementet spillede på flere oplevelser og sanser: Vin, mad, musik, fortællinger og personlige oplevelser, økologi og bloddynamik – og rejser til en række vinproducenter i Frankrig, skriver Vini Vino på deres Facebookside.