Efteråret er på vej og dette betyder selvfølgelig, at det også snart er tid for et af årstidens helt store loppemarkeder i København. Det foregår på Nørrebro i kvarteret omkring Ravnsborggade søndag den 23. september, hvor kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier igen står klar til at byde velkommen til en dejlig dag.

Loppemarkedet i Ravnsborggade.
Det er en mangeårig tradition, at det hyggelige kvarter omkring Ravnsborggade inviterer til loppemarkeder. Det gør de om foråret, sommeren, efteråret og sidst på året tæt på jul. Og man bør virkelig unde sig selv at kigge forbi, for stemningen er altid i top, når kvarteret afholder de meget populære loppemarkeder, som er blevet et fast indslag i bydelen. Der er et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Og så er der jo også mulighed for at få en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Antikhandlere og meget andet.
Gennem rigtig mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse antikhandlere har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shoppinggader.

Tid & Sted.
Søndag den 23. september, Klokken 10 – 16, Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade, Nørrebro, København. Læs mere her.