Kom og leg, dans, syng og bevæg dig sammen med dit barn. Ja, der er lagt op til god underholdning og bevægelse.

Ulvetimerytmik hos Rytmik Grete starter op den 19. april. Holdet løber fire onsdage, på datoerne d.19. april, 26. april, 17. maj og 24. maj. Det er kl.16-17 og holdet foregår i Nørrebrohallen.

Rytmik Grete er rytmikpædagog og bevægelseslege instruktør.
Rytmik er er sang, leg og bevægelse for små og store, børn og voksne.
Rytmik vækker sanser, nysgerrighed og legeglæde.
Rytmik er vitaminer for krop og sjæl.
Leg så kinderne blusser

Der bliver grinet, hoppet, danset og sunget for lungers fulde kraft, når Rytmik Grete holder Ulvetimerytmik på Nørrebro.

”Anna, Anna, A-a-a-a-a, A-a-a, A-a-a, Aaaaaanna,” synger Grete som indledning på en navnesang, mens hun vifter hænderne i takt foran sig. Forældrene stemmer i, og der går ikke mange sekunder, før de store børn er med på melodien. De mindre børns opmærksomhed rettes straks mod Grete, og deres hænder vifter med, mens de opmærksomt holder øje med hver en bevægelse.

Ikke kun for de modige
Børnene får lov at være med på det niveau, de har lyst og mod til. En pige holder sig tæt ved sin mor under hele timen. Da Grete slipper en masse små bolde ud i lokalet, spredes børnene ud over hele salen for at fange dem. Pigen bliver grebet af stemningen og løber med rundt, samler en bold op og løber tilbage til sin mor med den. ”Nej, hvor er den flot!” siger moreren. Pigen kaster bolden og løber ud for at fange en ny.

I løbet af timen blusser kinderne op på store og små, og alle når at få sved på panden. Før man opdager det, er der gået en time, men da Grete finder en stor blå vifte frem fra tasken og siger: ”Nu er det tid til at slappe af!” er der ingen protester. En mor lægger sig afslappet på ryggen med sin datter hvilende på maven. Begges øjne ser roligt ud i luften, mens pulsen falder igen.

For børn 2-5 år, søskende er velkomne.

Prisen for fire gange er 250 kr.

OBS. Dette hold er i Nørrebrohallen, med indgang fra Mimersgade, overfor Mimers kiosken.
*Tilmeldingen er bindende og det er ikke muligt at få refunderet billetprisen.

Læs mere om Rytmik Grete på hendes egen hjemmeside: https://rytmikgrete.dk/

Noget for dig og familien, så klik på begivenheden her og få købt jeres billetter. 

Foto ABW