Finske Swappie, der istandsætter, køber og sælger brugte iPhones, indgår nu et nyt partnerskab med HALLO, en lokal leverandør af mobiltelefoni på Nørrebro. Med samarbejdet bliver det nemmere for Swappie at møde kunderne helt tæt på – og på sigt få flere til at købe en istandsat iPhone.

PR-foto

Efterspørgslen på istandsatte iPhones stiger i Danmark, og derfor er det en vigtig del af Swappies strategi at øge den lokale tilstedeværelse. Det sker nu på Nørrebro i København, hvor Swappie tager første skridt i et længerevarende partnerskab med HALLO, der leverer mobiltelefoni.

I 2018 vandt HALLO den prestigefyldte Børsen Gazelle og har ikke set sig tilbage siden. HALLO arbejder løbende på at styrke globale og lokale fællesskaber – dels gennem telekommunikation, men også gennem lokale arrangementer og øget engagement på Nørrebro.

“Innovation, bæredygtighed og socialt ansvar er kerneområdet i både Swappie og HALLOs forretning. Vi ønsker begge at tage et stort samfundsansvar, og derfor er partnerskabet helt oplagt,” siger Casper Andersen, dansk landechef for Swappie, og fortsætter:

“HALLOs unge forbrugere repræsenterer kernen i Swappies forretning, og vi ser frem til at trykke på speederen sammen og gøre refurbished tech mainstream.”

Første skridt i langvarigt partnerskab
Formålet med partnerskabet er at øge kendskabet til Swappie hos lokale forbrugere på Nørrebro og skabe dialog omkring bl.a. bæredygtighed. Hos HALLO er man glade for samarbejdet:

“Vi tror på, at når menne­sker snakker sammen, så ned­brydes barrierer, relationer skabes, og fælles­skaber styrkes. Derfor er vi meget glade for partnerskabet med Swappie, der gør det muligt at købe iPhones på en bæredygtig måde,” siger Julian Fawaz, kommerciel direktør hos HALLO.

På sigt vil det være muligt at købe Swappies produkter eller sælge sin brugte iPhone hos HALLO, som derefter vil blive istandsat og videresolgt af Swappie. På nuværende tidspunkt er det muligt at købe de istandsatte iPhones via Swappie.dk.

Om Swappie
Swappie er nordens førende online-butik inden for salg af istandsatte smartphones og er en af de hurtigst voksende virksomheder i verden. Det er Swappies mission at gøre det mainstream at købe istandsat elektronik. Virksomheden opererer p.t. i mere end 12 europæiske lande og åbner løbende i nye markeder.

Swappie er samtidig en tech-virksomhed, der udvikler sin egen teknologi til renovering af telefoner og overvågningssystemer. Virksomheden har sine egne fabrikker, hvor telefonerne istandsættes og gennemgår en grundig sikkerhedsprocedure, hvilket både er med til at optimere processen, men også er med til at sikre, at de brugte telefoner er lige så funktionelle som dem, man kan finde fra ny på hylderne.

Læs mere: https://swappie.com/dk/