Når kalenderen melder forår, så afholdes årets første loppemarked traditionen tro i kvarteret omkring Ravnsborggade. I år er det søndag den 8. marts, at der åbnes op for en ny sæson for de populære loppemarkeder på Nørrebro.

Loppemarkeder i over tyve år

Ravnsborggade og en række andre små gader i kvarteret er fire gange om året centrum for hyggelige og meget populære loppemarkeder, der har været et fast og festligt tilbagevendende indslag i over tyve år. Her er kvarterets handlende hver gang klar med en masse spændende, fristende varer og godt humør. Der er altid et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt et stort udvalg af eksempelvis kunsthåndværk, design, møbler og alle mulige andre retro-ting og antikvariske varer.

Loppemarked på Nørrebro

Antikhandlere og meget andet

Gennem rigtig mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse har sammen med de hyggelige cafeer, gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens helt særligt inspirerende shopping gader. Med søerne på den ene side, Skt. Hans Torv på den anden og Nørrebrogades leben lige ved siden af, syder der altid af energi og god stemning. Og når der er loppemarked, så er der altid ekstra liv i det skønne kvarter.

Så kom og vær med den 8. marts til årets første store loppemarked i Ravnsborggade, gør spændende fund og nyd måske en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige cafeer.

Vel mødt til en hyggelig søndag.

Tid & Sted:
Søndag 8. marts
Kl. 10 – 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København

Yderligere information:
Kulturpressen
KultuNaut – den elektroniske kulturguide
Niels Finsens Allé 65
2860 Søborg
Tlf: 33 73 10 50
www.kultunaut.dk