Når bilen alligevel skal tankes, kan man nu fylde brændstof på og samtidig støtte håndboldklubben Team Nørrebro, uden at det koster ekstra. For klubben har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

I Håndboldklubben Team Nørrebro håber bestyrelsen, at en udvidelse af klubbens sponsoraftalen med OK kan føre til en udbygning af ungdomsafdelingen, som på nuværende tidspunkt tæller godt 25 børn. Nogle af dem er her klar til træning. Foto: Team Nørrebro.

Håndboldklubben Team Nørrebro har en mission. Københavns unge skal begynde at spille håndbold igen, da antallet af unge, der løber og kaster med en bold klisteret ind i harpiks, har været faldende de seneste år.

Men det har været dyrt at etablere en ungdomsafdeling. Derfor glæder klubbens kasserer Mads Møller Jensen sig over, at Team Nørrebro har udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Aftalen med OK betyder, at vi forhåbentligt kan udevide vores ungdomsafdeling, som lige nu tæller omkring 25 børn i alderen 8 – 11 år,” siger han.

Aftalen er simpel. Man kan støtte håndboldklubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Team Nørrebros sponsoraftale.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte håndboldspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Store sportslige og sociale ambitioner
Ud over ungdomsafdelingen, som så dagens lys i efteråret 2015, rummer klubben fire damehold og to herrehold, som spiller i alt fra 3. division til serie 4.

For i Team Nørrebro er der plads til alle. Her vægtes både det sportslige og sociale højt, forklarer Mads Møller Jensen. Han håber, at pengene fra sponsoraftalen på sigt også kan give mulighed for at holde flere arrangementer.

“Vi arbejder meget på at skabe en endnu mere sammenhængende klub, hvor der laves flere arrangementer på tværs af holdene, da klubben i forvejen er meget social,” siger han og henviser til, at en stor del af de 200 aktive seniormedlemmer er studerende, som gerne bliver til lidt hygge efter træning.

“Det er vigtigt, at fælleskabet er godt både på og uden for banen, selvom vi har høje sportslige ambitioner. Vi vil altid spille på så højt niveau som muligt,” siger kassereren.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.