I forbindelse med efterforskningen af den ulykke, som lørdag morgen kostede tre mennesker livet, søger Nordsjællands Politi flere vidner.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner, som kan være med til at kortlægge to bilers kørsel forud for en dødsulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse lørdag morgen. Ulykken kostede tre mennesker livet, heraf et forældrepar til to børn. Børnene blev efter ulykken indlagt på hospitalet.

Foreløbige oplysninger i sagen tyder på, at to biler, henholdsvis en hvid og en sort BMW, kørte om kap forud for ulykken og, at den ene af de to biler i den forbindelse med meget høj fart kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvor forældreparret og deres børn sad.

Føreren af den ene BMW, en 33-årig mand afgik ved døden i ulykken, mens føreren af den anden BMW, en 24-årig mand, er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. juli. Han er blandt andet sigtet for medvirken til uagtsomt manddrab og for at bringe andres liv og førlighed i fare.

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat ulykken og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, som har oplysninger, der kan være med til at klarlægge de to BMWers kørsel lørdag morgen mellem klokken 05.30 og 06.15 på strækningen fra Hillerødmotorvejens begyndelse i Brønshøj og til ulykkesstedet på Hillerødmotorvejens forlængelse kort før Brødeskovvej.

Borgere med oplysninger bedes ringe til politiet på telefon 114.

Kilde Nordsjællands Politi. 

Foto ABW