Kom med til Late Night

På fredag 29. april holder vi Late Night med torvesalg, DJ, fredagsbar, street food, knaldgode tilbud og shopping hele aftenen. Denne dag kan du få en gratis kop kaffe med vores app, som du kan nyde, mens børnene er kreative i Silvans børneworkshop. Butikkerne har åbent til kl. 21, og street food-boderne helt til kl. 22 – så der er god tid til at få en fantastisk aften. Vi ses!

Læs mere om Late Night her

MORS DAG

8 gode gaveidéer til mors dag

Alle mødre fortjener at blive hyldet på mors dag. Men hvad skal du give din mor for at fortælle, at hun er noget helt særligt? Kig med her, hvor vi kommer med otte geniale gaveidéer til den bedste mor i verden – og husk: det er tanken, der tæller.

Find guiden her

DET SKER

Mød Naja Münster i Nørrebro Bycenter

Kom med, når det yngste medlem af den populære YouTube-familie besøger Nørrebro Bycenter lørdag 14. maj. Med mere end 225.000 følgere på YouTube er Naja Münster kendt af de fleste familier, og nu har I muligheden for at møde hende, stille spørgsmål til hendes liv og købe en af hendes bøger.

Se programmet for dagen her

PLUS+ APP

Hent app’en og få en gratis is

Vores alles kære Filur-is fejrer 50 års jubilæum, og derfor kan du lige nu få en gratis is hos Silvan, hvis du henter vores Nørrebro Bycenter app. Download app’en på din telefon, find en af de smilende medarbejdere i Silvan og nyd din gratis Filur-is. Velbekomme.

Download app’en her