Det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab Madland inviterer for femte år i træk til Madland Festival med opfordringen; gentænk madsystemet! Denne gang sker festivalen over fem dage fra torsdag 18.- mandag 22. april i København og omegn.

Pressefoto Madland Festival

Se hele programmet her.

Gårdbesøg, middage, dokumentar, manifestfejring, fællesfrokost, udstilling, samtaler og laboratorier. Europas mindste madsystemfestival, Madland Festival fylder 5 år og inviterer indenfor og udenfor i og rundt om København 18.-22 april med viljen om at vise, hvordan vi kollektivt kan spise og handle os til et sundere, grønnere og mere retfærdigt madsystem. Scenen sættes for madlandskabets frontløbere, så du som festivalgæst kan spise, møde, lytte, lære og spørge løs.

“Sagt med jysk beskedenhed, så er Madland Festival landets fineste samlingspunkt for dem, der går forrest i at gentænke madsystemet samfundsansvarligt. Vi markerer de fem år med en kæmpe hyldest til de jordbrugere, kokke, madborgere, iværksættere, købmænd, politikere, ngo’er, undervisere, elever, studerende og medie- og madfolk, som gør en aktiv forskel for samfundets fælles bedste,” siger Marie Sainabou Jeng, stifter og programdirektør i Madland.

Festivalprogrammet favner samtaler om jordbrug, manifestfejring, livemusik og mad, verdenpremiere på dokumentaren ‘Back to the Roots”, gårdbesøg og fællesfrokost på landet, laboratorium for grønne iværksættere. Mød Den Grønne Ungdomsbevægelse, Hegnsholt, Rødder, Rodfast, Andelsgaarde, Signe Wenneberg, Øens Have, Fællesgro, Østergro, Kitchen Collective, Københavns Kommune, Hotel- og Restaurantskolen, Byens Landhandel, Agrain, KOST Capital, Impact Insider, Dagens, Changing Food, Hotel- og Restaurantskolen, Økoskabet, The Mother Tree, Jordens Hus, Endless Food, Fødebrug & Landvarer, Mosegaarden Jordbrug m.fl.

Se hele programmet på madland.dk. Følg Madland på: Instagram, Facebook, LinkedIn eller via Madland Nyhedsbrev.

Om Madland
Madland er et madpolitisk og fællesskabende samlingspunkt for dem, der gentænker madsystemerne samfundsansvarligt. Et samlingspunkt, hvor vi engagerer, inspirerer og begejstrer til undren såvel som handling.

Gennem møder, medier og viden skaber vi samfundsansvarlig engagement. Vi forbinder og ruster professionelle madfolk såvel som madborgere til at tage aktiv stilling til deres ansvar, indflydelse og handlerum i forandringen. Sammen bliver vi klogere på det uoverskuelige system, der ligger bag de råvarer, produkter og måltider, vi spiser og producerer til daglig, og sætter scenen for nye møder, partnerskaber og værdifællesskaber.