Weekenden er om hjørnet og der skal enten hygges i aften med en lækker cheesecake, en sandwich til aftensmaden eller skønt brød til morgenmaden. Ja mulighederne er mange hos Brødkunsten på Jagtvej 94.

Brødkunsten er med på beatet, når der tales om nyeste tendenser inden for faget. Deres forretning og produktion er i åbne omgivelser (åbent bageri), så I kan følge med i afbagningen samt fremstilling af konditori.

De bager med 100% økologisk mel, dyrket på dansk jord, og alle deres brød er langtidshævet på surdej og bagt i stenovnen. De har dertil også stor erfaring med bryllupskager, diverse festkager og traditionelle kager.

Dit Nørrebro’s fotograf, Anne Beth Witte, var forbi forleden for at tale med Helle og Danni. Hun fik taget disse få stemningsbilleder af de søde indehavere og af butikken. Ja, det er altså trist at duften ikke kan komme med – for den var himmelsk. Der måtte simpelthen købes brød med hjem og en kop kaffe til turen.

Lad os bare røbe det: Det bliver IKKE sidste gang, hun kigger forbi. MUMS! Du kan læse mere om Brødkunsten her eller hoppe direkte videre til deres Facebookside.