Sankt Annæ Pigekor synger smukke bønner til Jomfru Maria og hylder forårets komme. Oplev dem den 24 marts 2023.

Med musik af bl.a. Fauré, Duruflé, Kodály og Caplet vil Sankt Annæ Pigekor synge en bred vifte af musikalske fortolkninger af den smukke bøn til Jomfru Maria. Og så vil koret også hylde forårets snarlige genkomst med nogle af den danske sangskats smukkeste forårssange.

Sankt Annæ Pigekor er blandt de bedste kor i Danmark og er et vigtigt led i den musikalske fødekæde. Korets aktiviteter spænder vidt, fra større koncertprojekter med eksterne professionelle musikere og orkestre til udlandsturnéer og udvekslingssamarbejder, velgørenhedskoncerter samt enkeltstående koncerter. På den måde rækker koret ud bygger broer til andre dele af dansk musikliv.

På samme måde er vigtig for Sankt Annæ Pigekor at skabe ny kormusik. Dels handler det om at forny repertoiret for lige stemmer, dels om at være med til at bære nye talenter frem og præsentere interessant musik for vores publikum. Samtidig ønsker vi også at andre kor kan opføre musik af Louise Alenius, Pernille Sejlund Bent Sørensen og Rasmus Zwicki som blandt mange andre komponister har skrevet musik til Sankt Annæ Pigekor.

I spidsen for Sankt Annæ Pigekor står Anne-Terese Sales, der tiltrådte som ny chefdirigent i 2022. Anne-Terese har en stærk baggrund med erfaring som korleder for både børne-, ungdoms-, og voksenkor, ligesom hun bl.a. har undervist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i hørelære.

Sankt Annæ Pigekors Kammerkor
Mette Juliane Christensen, klaver
Anne-Terese Sales, dirigent

Fri entré! Klik på begivenheden her.

Foto ABW