Kom med til fredagsbar 3. juni😎 DIY: Byg og hyg med far💪 Velkommen til vores nyeste butik og lækre madboder🥳

DET SKER

Fredagsbar med street food og DJ

På fredag 3. juni holder vi fredagsbar, og du er inviteret! Kom med, når vi inviterer til god musik, lækker mad, kolde drikkevarer og masser af hygge på Street Food-pladsen mellem Nørrebro Bycenter og Nørrebro Station. Få en gratis øl med vores app, kom til Happy Hour i Urban Camper-barvognen fra 17-18, og smag på sprøde stenovnspizzaer og veganske fristelser fra de nye food trucks. Vi ses!

Find mere info her

FARS DAG

DIY: Byg og hyg med far

På søndag 5. juni fejrer vi fars dag, hvor vi forkæler de sejeste fædre i byen med gaver og kvalitetstid. Er din far en rigtig handyman? Så kast jer ud i en DIY, hvor I kan bygge og hygge på samme tid – lige som far kan lide det. Byg jeres eget bord, og få en hyggelig dag i hinandens selskab.

Se, hvordan du gør, her

SPISESTEDER

Prøv de lækre, nye madboder

Måske har du allerede smagt byens bedste birria tacos eller prøvet den uimodståelige Ghorme Sabzi fra KUKU? Nu udvider vi sortimentet på Street Food-pladsen med nye boder – og der er godt nyt til de grønne! Byd velkommen til Planteslagterne, der serverer udsøgt vegansk mad, og Pizza Art, hvor du får den sprødeste stenovnspizza på Nørrebro. Hele sommeren har vi også besøg af vores kære nabo, Urban Camper, som serverer iskolde drikke fra deres barvogn.

Find de lækre madboder her

DET SKER

CHANGE er åbnet

Nu har du mulighed for at shoppe lækkert lingeri i Nørrebro Bycenter, for CHANGE har netop slået dørene op til en flot, ny butik. Kig forbi butikken til masser af skarpe åbningstilbud, smukt undertøj og bikinier til sommersolen.

Tjek butikken ud her

Kontakt os

Lygten 2L

2400 Kbenhavn NV