19. september på RUST og kom til GRATIS talk med et glas i hånden bagefter!

Mød Jalal Arabi stand-up’ er og kendt fra DR3-dokumentaren #Macho, Jane Mylenberg Sandberg / Tidl. museumsdirektør på ENIGMA – Museum for post, tele & kommunikation og Manilla Ghafuri / Forperson for Rapolitics, medstifter af velgørenhedsforeningen ANaR, og vinder af Menneskerettighedsprisen 2022 til en aften om mangfoldighed, repræsentation og kulturens rolle i samfundet. Teatergrads TALK bliver afholdt på spillestedet RUST efter forestillingen OH, JOSEPHINE tirs. 19. september kl. 21.00. Talken modereres af Teatergrads kunstneriske leder Pelle Nordhøj Kann.

TALK´en bliver optaget og udgivet i deres app fra mandag 25. september. Så fortvivl ikke, hvis du er forhindret i at deltage. Lyt til dén og vores andre TALKS som kan hentes her

Titel: En samtale om mangfoldighed, repræsentation og kulturens rolle i samfundet
Sted: RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København N, 19. september
Tid: Kl. 19.30-21.45 (inkl. forestilling + talk)
Talk: Kl. 21.00-21.45
>”>KØB din billet her >>
>”>Læs mere om forestillingen OH, JOSEPHINE her >>
RUST som Venue 
Som byrumsteater spiller vi hver sæson på forskellige venues rundt omkring i København. I denne omgang har vi besøgt Villa Kultur på Østerbro og d. 18 og 19. september besøger vi spillestedet RUST på Nørrebro. Malou Takibo som spiller Josephine Baker har været forbi RUST, og viser jer hvor vi skal spille.
>”>Link til video her >>
>”>KØB billet her >>