En komedie om fråds og forandring. Oplev 12 skuespillere i Tjekhovs tragikomiske mesterværk. Den Februar 2020 — 04. April 2020.

Pengene sidder løst på Madame Ranevskaya og hendes familie, der er vant til at leve det søde liv, men så klapper luksusfælden. Familieejendommen med den smukke kirsebærhave er nemlig belånt til op over skorstenen og skal sælges. Løsningen kunne være at udstykke hele molevitten til sommerhusgrunde mens tid er, men i stedet for at handle og gøre noget, drukner familien deres bekymringer i rigelige mængder af champagne, affærer og tidsfordriv, mens de klamrer sig til minderne om verden af i går.

”Det er ikke et drama, men en komedie. Nogle steder endda en farce”, skrev Anton Tjekhov om sit sidste stykke ”Kirsebærhaven”.

En sørgmunter fortælling om at være blind for forandringer.

Gratis introduktioner til forestillingen:

På udvalgte dage tilbyder man gratis introduktion til ”Kirsebærhaven”. Her kan du blive klogere på forestillingen og du kan møde nogle af de medvirkende eller andre fra Nørrebro Teater.

Forestillingsintroduktionerne er bestilt af skoleklasser og er derfor tilrettelagt efter den deltagende klasses ønsker, men alle publikummer med billet til aftenens forestilling er meget velkomne. Introduktionerne starter kl. 18.45 og varer ca. en halv time.

For mere information klik her.

Dit-Nørrebro Halfdan Rasmussen
Foto: Nørrebro Teater