Sebastopol på Skt. Hans Torv tager konsekvensen af den generelle smittestigning i samfundet og genindfører coronapasset.  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 

 

     

 
 
 
 
 
 

 
 

Kendt Nørrebro-restaurant indfører coronapas fra mandag

 
 

 
 

Sebastopol på Skt. Hans Torv tager konsekvensen af den generelle smittestigning i samfundet og genindfører coronapasset.

 
 

 
 
sebastopol.PNG
 
 

 
 

Fra på mandag skal man vise gyldigt coronapas for at få serveret mad og drikke på Sebastopol på Skt. Hans Torv.

“Vi har truffet beslutningen først og fremmest af hensyn til vores gæster, der trygt skal kunne sætte sig til bords og nyde et måltid mad uden at skulle bekymre sig om coronasmitten. Samtidig tager vi også ansvaret for vores personale meget alvorligt,” siger den ene af retaurantens to ejere og stiftere Tommy Juhl Jepsen.

Han fortæller, at han som så mange andre har kunnet iagttage, hvordan coronaensmitten har været i stigning hen over efteråret.

“Vi vil hellere være på forkant end på bagkant med udviklingen og lige nu tyder alt desværre på, at det går den forkerte vej med smitten,” siger Tommy Juhl Jepsen.

Sebastopol er med sit franske køkken blevet lidt af en institution i hjertet af Nørrebro siden åbningen i 1994.

Restauranten var blandt de første til at etablere udeservering efter parisisk forbillede og råder i dag over et af de største udeserveringsområder i København. Udenfor vil man fortsat kunne få servering uden coronapas.

 

 
 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Del på sociale medier