Publikumssuccessen JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG om det moderne arbejdslivs absurditeter har repremiere den 23. november.

Foto: Büro Jantzen

Vi er forandringsparate til strategidage på Comwell, men glemmer alt om visioner og purpose, så snart det bliver hverdag igen. Du kan sagtens forstå, at virksomhedens strategi er ligesom de sprøde lag i en velbagt croissant – men lige nu har du mest lyst til bare at guffe bagværket i dig og glemme alt om pejlemærker og intern forankring.

Kan man oversætte en populær ledelseshåndbog til et poetisk og musikalsk komedieshow? Det satte Nørrebro Teater og instruktøren Anastasia Holst Nørlund sig for at gøre med forrige sæsons iscenesættelse af JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG, der bygger på Morten Münsters bestsellerbog om adfærd i organisationer.

Forestillingen om de alt for genkendelige management-buzzwords, tomme konsulentkalorier, intime vandkølersamtaler og akavet printerrums-erotik blev set af flere end 30.000 teatergæster.

Aktuel som aldrig før

Bogens sylespidse dissekering af et moderne arbejdsliv, der til tider kan ligne ægte satire, levendegøres på scenen af et charmerende, musikalsk cast af skuespillere i Julian Toldam Juhlins scenografi og kostumer.

Forestillingen er fyldt med fængende, nyskrevet popmusik af Markus Artved og skarpe dansetrin koreograferet af Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz.

Efter den overvældende publikumsinteresse synes genopsætningen af JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG nærmest uundgåelig, og ifølge teaterdirektør Mette Wolf er forestillingens temaer da også kun blevet endnu mere aktuelle siden sidst:

“Vi har aldrig talt så meget om tilgangen til vores arbejdsliv som nu. Hvorfor vi arbejder, og hvem vi gør det for? Stykket er en mulighed for at betragte arbejdslivet lidt på afstand – reflektere over det og ikke mindst grine lidt af det. Forhåbentligt kommer der både nogle sjove oplevelser og gode snakke ud af det,” siger Mette Wolf.

Medvirkende Karoline Brygmann, Niels Ellegaard, Gustav Dyekjær Giese, Magnus Haugaard og Lila Nobel
Instruktion og bearbejdelse Anastasia Nørlund
Instruktør ved genopsætning Joy-Maria Frederiksen
Lyddesign og komponist Markus Artved
Scenografi Julian Toldam Juhlin
Manuskript Baseret på Morten Münsters bog JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG
Koreograf Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz
Lys- og videodesign Jim Falk
Forlag Gyldendal Group Agency

Premiere 23. november 2023 på Nørrebro Teater
Spilleperiode 23. november 2023 – 20. januar 2024 / Man – tor kl. 19.00 / Fre kl. 20.00 / Lør kl. 15.00
Billetter 110-395 kr. via www.nbt.dk / www.teaterbilletter.dk / 70 272 272
Sted Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N