Horisont Rejser: Kulturrejser der rykker!

Horisont Rejser

Rovsingsgade 88

2200 København N

Tlf. 7020 2779

Horisont Rejser på Facebook

Horisont Rejser på Instagram

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10-15

Kan kontaktes per e-mail døgnet rundt – svar inden for 24 timer

 

Om Horisont Rejser

Horisont Rejser er et rejsebureau lidt ud over det sædvanlige. De ønsker nemlig at gøre en forskel med deres rejser. Derfor tilbyder de kulturrejser med et højt fagligt indhold, og de involverer sig i lokale projekter, så deres rejser bidrager til de lokale samfund, de besøger. Med andre ord har de en holdning til verden og i særdeleshed de steder, hvor de sender deres gæster hen.

Skræddersyede kulturrejser

Horisont Rejser tilbyder kulturrejser til spændende destinationer både som grupperejser og individuelle rejser. Kulturrejserne er skræddersyede rejser, der er tilpasset efter den udvalgte destination, deres rejselederes store kulturviden og de interesserede gæsters ønsker. På deres rejser skal kvalitet og indsigt nemlig helst gå hånd i hånd, og den fuldendte rejse indeholder både klassiske turistattraktioner og lokale steder, som der kun kan opnås adgang til, når man kender sin destination til fulde.

Horisont Rejser bliver nogle gange kaldt ”dem med de kendte rejseledere”, fordi mange af deres rejseledere er forfattere, kulturpersonligheder eller fremtrædende journalister. Det er dog ikke et must, at de skal være kendte. Fælles for dem alle gælder det blot, at de har et stort og indgående kendskab til de tilbudte rejsedestinationer, ligesom deres netværk åbner op for unikke lokale oplevelser, som du som rejsende kan nyde godt af.

Kulturrejser i små grupper

For at opnå optimal indsigt i den udvalgte destinations kultur og historie, tilbyder Horisont Rejser grupperejser i små, afgrænsede grupper. Kulturrejserne tilrettelægges således ud fra grupper på mellem 6 og 18 deltagere. Inden rejsen bliver alle deltagere indbudt til en aften sammen med en pågældende rejseleder, hvor rejsens indhold vil blive drøftet, ligesom der vil være mulighed for at hilse på de andre deltagere. Et af de populære destinationer er Vietnam hvor rejserne altid foregår i små grupper.
Lyder Horisont Rejsers kulturrejser som noget for dig? Tag et kig på deres hjemmeside og se, om din næste drømmerejse ligger der og venter på dig. Du kan også give dem et kald eller tage et smut fordi deres kontor og få en kop kaffe og en god snak om din næste drømmerejse.