Nørrebro i København er et af de mest hippe steder du kan bosætte dig. Mange tror måske fejlagtigt at Nørrebro er påvirket af megen kriminalitet, men sandheden er at Nørrebro er meget anderledes end medierne måske engang imellem kan få bydelen til at fremstå som.

Du finder alle slags mennesker på Nørrebro; unge studerende, pensionister, børnefamilier, singler, par osv. På Nørrebro finder du også utallige restauranter – hippe, hyggelige, dyre, budgetvenlige og alt der imellem. Der er mange gode skoler på Nørrebro, og du finder masser af natur, lige der midt i byen. Hvis du, ligesom så mange andre, drømmer om at finde dit hjem på Nørrebro, så er det altid en rigtig god ide at alliere sig med en boligadvokat i København, uanset hvilken boligtype du kigger på, så er du nemlig sikker på at alt går ordentligt til. En advokat kan også hjælpe jer med at skrive testamente i forbindelse med jeres boligkøb, noget der er utrolig vigtigt, læs mere om hvorfor længere nede.

Få hjælp af en boligadvokat
En boligadvokat kan hjælpe dig på rigtig mange måder, både når du skal sælge og købe en bolig. Køb af bolig kan godt være en kompliceret proces at skulle igennem, og med en boligadvokat, er du sikker på at alt går rigtig til. At alle dokumenter, oplysninger og tilbud du bliver præsenteret for bliver gennemtjekket inden du skriver under på noget. Du får klarhed over det køb du er i gang med at foretage, så du ikke står med nogle ubehagelige overraskelser når underskriften er sat. Hvis du skal sælge din anden bolig kan en boligadvokat også være en stor hjælp. Du kan blandt andet få hjælp til hvilken form for salg der er bedst for dig; selvsalg (altså uden om ejendomsmægler), ejendomsmægler salg, med-salg eller budrunde. Hvis du bruger ejendomsmægler, kan en boligadvokat også hjælpe til med at forhandle vedkommendes honorar for salget.

Testamente
Når I køber bolig er det også en rigtig god ide at skrive et testamente, eller at få rettet jeres testamente til. Også her kan en boligadvokat være en rigtig god ide. I forpligter jer økonomisk til hinanden ligeså snart I køber bolig sammen, og i det tilfælde at en af jer skulle dø, vil et testamente hjælpe den anden i en, i forvejen, svær tid. Hvis I ikke er gift er det især vigtigt at testamentet er på plads, for ugifte par arver ikke hinanden automatisk, også selvom I har boet sammen i mange år. Dette gælder også den andens andel af en eventuel bolig. Hvis I har børn sammen vil det være børnene der arver den afdødes andel af boligen, og den nulevende vil derfor være nødt til at købe boligen af børnene. Hvis I ikke har børn, er det afdødes søskende eller forældre der arver.

Du finder alle slags mennesker på Nørrebro; unge studerende, pensionister, børnefamilier, singler, par osv. Foto: ABW
Del på sociale medier