Fairytale Music & Opera
Suomisvej 4
1927 Frederiksberg C
86279883

Privatundervisning i sang
Vil du gerne blive bedre til at synge, kræver det en dygtig sanglærer, der mestrer de teknikker, du skal bruge for at få det meste ud af din stemme. Hvordan løser man problemer med hæshed eller tungerodsspændinger? Hvordan opnår man en klar ansats, og hvor gemmer de høje toner sig mon?

Liselotte Dan Schumacker er sopran, uddannet på musikkonservatorierne i Aarhus og København, samt ved “Hochschule für Musik und Theater” i München med afsluttende diplomeksamen. I München sang hun bl.a. i operakoret på Bayerische Staatsopera. I 1992 debuterede hun på operaen i Regensburg i rollen som Amor i J. Offenbachs “Orfeus i Underverdenen”. I Danmark har hun optrådt ved flere lejligheder på Frederiksberg Slot og dets Slotskirke. Hun medvirker bl.a. i kulturarrangementet Barokhalløj på Frederiksberg Slot og Brass & Opera i Frederik VI’s fodspor i Frederiksberg Have.

Opera lige fra hjertet
I 2012 udgav Liselotte Dan Schumacker en CD med titlen “Opera lige fra hjertet”.

”Til mine foretrukne roller hører de høje sopranpartier i det italienske bel canto-repertoire samt Mozarts operaer,” siger Liselotte, der i 2003 sprang ud som selvstændig sanglærer med firmaet Fairytale Music & Opera. Firmaet tilbyder dels sangundervisning individuelt og i mindre grupper samt koncerter i ind- og udland.

Med en særlig uddannelse som sangpædagog har hun undervist på musikskoler, herunder MGK, og været klassisk sanglærer på Rytmisk Center i København.

Bel-Canto sangteknik
Sangundervisningen i grupper starter med en kort opvarmning med sangøvelser og arbejder herefter med italiensk Bel-Canto sangteknik. Det er en sangskole bestående af små melodier, som gradvist bygger de tekniske og musikalske finesser og traditioner ind i sangstemmen, med øvelser til bl.a. legato sang, triller og koloraturer.

”Jeg spiller og synger for, hvorefter kursisterne er på, hvilket er en væsentlig del af metoden. Med denne teknik er vi godt rustede til at prøve kræfter med italienske sange og forskellige opera arier, lieder, musicals og evergreens,” forklarer Liselotte.

Uanset om du ønsker individuel sangtræning eller træne i en gruppe af ligesindede, får du kompetent hjælp hos Liselotte Dan Schumacker. Hun anvender et træningsprogram med øvelser, opfundet af Professor Oren Brown (New York), som kan løse mange stemmeproblemer. Sammen kan I finde det repertoire, der passer perfekt til dig.

sølvpartner