Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Styrk din babys motorik og bliv klogere på jeres samspil

november 15 10:00 - 10:45

Kom og få en hyggelig formiddag med din baby i trygge rammer til babymotorik i Osramhuset.

Osramhuset byder velkommen til en hyggelig formiddag med din baby i trygge rammer. Den står på leg, øvelser og snak om, hvordan du bedst muligt kan stimulere – og undgå at overstimulere – din baby.

På dette kursus laver man en blanding af sansemotorik, kommunikation og samspil med dit barn. Du får viden om vigtigheden af at opdage dit barns initiativer og hvordan du bedst støtter det. Gennem forskellige praktiske øvelser lærer du, hvordan du bedst muligt kan stimulere din babys forskellige sanser. Man kommer omkring følesansen, muskel- og ledsansen samt hovedbalancesansen og taler om, hvad de forskellige sanser betyder for barnets udvikling.

På kurset tales der også om vigtigheden af, at al stimulation sker i samarbejde med barnet. Det gælder om at iagttage barnets reaktioner, lytte til dets signaler og respektere, når det har fået nok og det trænger til ro. De voksne kan i deres iver komme til at overstimulere, så barnet bliver uroligt, fordi det får for mange indtryk. Det vil man ruste dig til at undgå.

Underviser er Rikke-Lise Andersson, som mange sikkert allerede kender fra et babymassage-hold. Rikke-Lise har stor erfaring med babyer og motorik, bl.a. gennem sit mangeårige arbejde på APA – Aftenskolen for Psykomotorik og Afspændingspædagogik. Rikke-Lise er uddannet afspændingspædagog, kraniosakral-terapeut, motorikvejleder og Marte Meo-terapeut.

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
november 15
Tidspunkt:
10:00 - 10:45

Sted

Osramhuset
Valhalsgade 4
København, 2200 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
http://kulturn.kk.dk/osramhuset
Del på sociale medier