Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stort loppemarked

juni 10 10:00 - 16:00

Ja, sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at det selvfølgelig også snart er tid til et af byens helt store sommerloppemarkeder i København. Det er i kvarteret omkring Ravnsborggade på Nørrebro, hvor den altid populære begivenhed finder sted søndag den 10. juni.

I nu over mere end tyve år har loppemarkederne i Ravnsborggade-kvarteret været et fast og festligt tilbagevendende indslag i bydelen. Her står kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier hver gang klar med boder med masser af fristende varer – og godt humør. Og her er der altid rigeligt med muligheder for at gøre unikke fund blandt alskens lækkerier og specialiteter ud i eksempelvis kunsthåndværk, design, møbler og alle mulige retro-ting og antikke varer.

Det kendte kvarter med dets stemningsfulde og hyggelige gader danner fire gange om året rammen for de velbesøgte loppemarkeder. Med søerne på den ene side, Skt. Hans Torv på den anden og Nørrebrogades leben lige ved siden af, syder der altid af energi og god stemning. Og når der er loppemarked, så er der altid ekstra liv og puls i det atmosfæriske kvarter.

Og så er der jo også rig mulighed for en hyggelig pause og en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer, hvor man flere steder fra kan nyde udsigten til søerne.

Så kom og vær med søndag den 10. juni til det store sommerloppemarked. Vel mødt til en hyggelig dag.

Tid & Sted:
Søndag 10. juni
Kl. 10 – 16
Ravnsborggade, Sankt Hans Gade, Ryesgade og Ravnsborg Tværgade
Nørrebro, København
Læs mere her: www.ravnsborggade.dk

Foto: Kulturpressen

Detaljer

Dato:
juni 10
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Loppemarkedet i Ravnsborgade
Ravnsborggade
København N, 2200 Danmark
+ Google Map