Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

STORT FORÅRSLOPPEMARKED

marts 11 10:00 - 16:00

Ja, så er foråret på vej! Og det betyder jo så også, at der snart åbnes op for en ny sæson af loppemarkeder i kvarteret omkring Ravnsborggade. Dette den 11. marts, hvor der bydes velkommen til stort forårsloppemarked.

Pressefoto fra lilleingerslev.dk

Traditionsrige loppemarkeder
Ravnsborggade og en række andre små gader i kvarteret er fire gange om året centrum for hyggelige og meget populære loppemarkeder, der har været et fast og festligt tilbagevendende indslag i nu over tyve år. Her står kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier hver gang klar med boder med masser af varer og godt humør. Og der er altid et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt et stort udvalg af eksempelvis kunsthåndværk, design, møbler og alle mulige andre retro-ting og antikke varer.

Antikhandlere og meget andet

Gennem mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shoppinggader. Med søerne på den ene side, Skt. Hans Torv på den anden og Nørrebrogades leben lige ved siden af, syder der altid af energi og god stemning. Og når der er loppemarked, så er der altid ekstra liv i det skønne kvarter.

Så kom og vær med den 11. marts til årets første store loppemarked i Ravnsborggade, gør spændende fund og nyd måske en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige cafeer.

 

Detaljer

Dato:
marts 11
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Loppemarkedet i Ravnsborgade
Ravnsborggade
København N, 2200 Danmark
+ Google Map