Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skræp – concert

november 16 20:00 - 23:30

Skræp præsenterer:

TeaterTugt
TeaterTugt blev dannet af instruktør Nynne Roberta Pedersen, musiker Sara Nigard Rosendal, scenograf Simone Bartholin og dramatiker Rosalinde Mynster i 2013.
Det vides ikke, hvem der kommer med til forestillingen, men man ved, at det bliver action-fyldt, grænseoverskridende, politisk teater.

Birgitte Alsted
Birgitte Alsted er violinist og komponist. Hun har især arbejdet med elektroakustisk musik blandet med elementer fra bl.a. teater, performance og dans. Hun har komponeret teatermusik, værker for solister og kammerensembler såvel som computer- og båndmusik.
Birgitte Alsted er medstifter af Gruppen for Alternativ Musik.

Holger Hartvig
Holger Hartvig var medlem af det svendborgensiske Af Med Hovedet kollektiv og det legendariske Synd og Skam ensemble, såvel som duoen Seksuelle Mennesker med Lasse Latz. Sammen med broderen Asger Hartvig havde de producerduoen Brynje, folk-outfittet Värmland-forsamlingen og kammerensemblet Boli Group.
Solodebut i 2019 med “Inventory” under navnet Spellcaster.

Danny Denial
Danny Denial er optaget af okkulte kunstnere og forfattere. Han er aktuel med albumet “Studies of Worship”, der anvender metoder kendt fra den rituelle magiske tradition, der er kendt som “The Left Hand Path”. Denial beskriver selv sin nye LP som et clash imellem rap og opera.

For mere information klik her

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
november 16
Tidspunkt:
20:00 - 23:30

Sted

Støberiet
Blågårds Plads 3
København N, 2200 2200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier