Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Indvielse Af Nørrebro Bibliotek

september 18

Kom med den 18. september, til den officielle indvielsen af det nye bibliotek.
Kultur- og fritidslivet er flyttet sammen i Nørrebrohallen. Nørrebro Bibliotek er nemlig rykket ind i den gamle sporvejsremise tættest på Nørrebrogade.

Bibliotek i nye rammer
Gigantiske bogreoler møder man allerede ved ankomsten til Den Røde Plads. Med inspiration fra de gamle remiseporte, er der lavet særlige bogreoler på bibliotekets facade og selve portåbningerne har fået store vinduespartier.

Biblioteket flyder sammen med cafeen “Send flere krydderier” med både et børnehjørne og et særligt område til aviser og tidsskrifter. Her kan der nydes magasiner og dejlig kaffe.
Desuden byder biblioteket på adskillige studiepladser af forskellig karakter, nogle er solopladser, der inviterer til fordybelse og ro.

Det forventes, at flytningen af Nørrebro Bibliotek til Nørrebrohallen vil inspirere flere brugere til spontane besøg. Den mere synlige placering og indretningen af biblioteket ventes at appellere mere direkte til et bredere spektrum af målgrupper og det kan forudses, at Nørrebro Bibliotek bliver en endnu større del af lokalbefolkningens bevidsthed og får en mere aktiv plads i Nørrebros daglige kulturelle landskab. Biblioteket er i forvejen et af byens mest besøgte biblioteker.

Huset vil fortsat være fyldt med aktiviteter fra det gamle bibliotek så som snakkeklubber og weekend for børn. Alt det gode tages med og så kommer der naturligvis også nye aktiviteter .

For mere information klik her.

Del på sociale medier

Detaljer

Dato:
september 18

Sted

Nørrebro Bibliotek
Nørrebrogade 208
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps
Del på sociale medier