Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juleloppemarked

18. november 2018 10:00 - 16:00

Nu hvor december kommer nærmere og nærmere, er der rig mulighed for at finde den helt specielle og unikke julegave, når der traditionen tro bydes velkommen til årets sidste loppemarked i kvarteret omkring Ravnsborggade. Det er søndag den 18. november, at kvarterets antikhandlere, tøjdesignere, cafeer og gallerier som altid gør deres bedste for, at folk fra nær og fjern får en dejlig dag i det charmerende bykvarter.

Man bør virkelig unde sig selv at kigge forbi det altid velbesøgte loppemarked på Nørrebro. For stemningen er altid i top, når kvarteret afholder de populære og traditionsrige loppemarkeder, som fire gange om året i nu over tyve år har været et fast indslag i bydelen. Der er et væld af muligheder for at gøre unikke fund blandt kunsthåndværk, design, møbler og masser af andre retro-ting og antikke varer. Og så kan man jo nyde en kop kaffe undervejs på en af de mange hyggelige fortovscafeer og nyde udsigten til søerne.

Antikhandlere og meget andet
Gennem mange år har Ravnsborggade-kvarteret tæt ved søerne på Nørrebro været kendt for sine mange antikhandlere, der har sat deres markante præg på området. Disse antikhandlere har sammen med de hyggelige cafeer, spændende gallerier og designbutikker været med til at skabe en af byens bedste og særligt inspirerende shoppinggader.

Så kom og vær med den 18. november til årets sidste, store loppemarked i Ravnsborggade.

loppefund, Nørrebro
Foto: Lille Ingerslev, Ved Ingerslev Antik

 

Detaljer

Dato:
18. november 2018
Tidspunkt:
10:00 - 16:00

Sted

Loppemarkedet i Ravnsborgade
Ravnsborggade
København N, 2200 Danmark
+ Google Map