Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JEG ER SGU MIN EGEN

februar 28 - april 13

Dit-Nørrebro Halfdan Rasmussen

En musikforestilling der handler om at sætte sin hat som man vil.

Et eksklusivt hold af skuespillere og musikere rykker ind på Nørrebro Teater og sender Bent Fabricius-Bjerres og Klaus Rifbjergs uforglemmelige hit ind i en ny tid.

Den fandenivoldske Annie har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat, som hun vil og møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der ingenting. Men sådan er samfundet ikke indrettet. Faktisk gør det alt for at få Annie til at passe ind, makke ret og slå sig ned.

JEG ER SGU MIN EGEN er en sprudlende folkekomedie om, at ville leve sit liv uden færdigopskrifter og fastlagte mål. Et musikalsk drømmespil om at kæmpe med en virkelighed, der er bedre til at stramme grebet end til at sætte humøret frit.

Medvirkende:

Mathilde Passer, Marie Askehave, Anne Sofie Espersen, Tom Jensen, Morten Hemmingsen, Nicolai Jandorf Samt Musikerne Søren Graversen, Anders Birk, Stephan Grabowski Og Rene Damsbak

Manuskript: Jeanette Munzert. Baseret på: ”Jeg Er Sgu Min Egen” af Klaus Rifbjerg Instruktion: Maria Kjærgaard-Sunesen Scenografi: Torden & Lynild Kapelmester Musikalsk Arrangør: Søren Graversen Musik: Bent Fabricius-Bjerre Koreografi: Peter Friis

For mere information og billetkøb klik her.

Detaljer

Start:
februar 28
Slut:
april 13

Sted

Nørrebro Teater
Ravnsborggade 3
København N, 2200 Danmark
+ Google Map