Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællesskab Nu

16. november 2017 16:00 - 20:00

Kender du din nabo? Tør du snakke med andre i køen? Smiler du til din sidemand i bussen?

Kom og tag en snak med din københavnske nabo, om hvordan det i det hele taget står til med fællesskabet i København d. 16. november kl. 16-20 i Nørrebrohallen:

Her kan du blandt andet møde din nabo over middagen eller på en tur i en rickshaw cykel. Du kan også deltage i floorball match på tværs af bydele eller lære hvordan du med simple redskaber kan udvikle bedre naboskab i din opgang. Formålet er enkelt – i Fællesskab Nu ønsker vi i 2017 at synliggøre, hvad vi alle har til fælles på tværs af vores forskelle.

Fællesskab Nu er et initiativ der sætter fokus på, hvordan vi kan gøre det lettere for flere borgere at tage del i sociale fællesskaber. Vi tror på, at flere kan mere og ser fællesskaber som et grundvilkår for oplevelse af et liv med livskvalitet. Vi har en vision om at udvikle og skabe rummelige rammer, hvori vi alle kan mødes i fællesskaber. Vi tror på, at flere kan mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og fejre fællesskaber og naboskab med dig. Inviter gerne dine naboer, kolleger, partnere, børn eller andet godtfolk til at tage del i en samfundsudvikling mod stærkere og mere rummelige fællesskaber.

www.facebook.com/faellesskabnu // www.fællesskab.nu // hej@fællesskab.nu

Foto: Fællesskab Nu

Detaljer

Dato:
16. november 2017
Tidspunkt:
16:00 - 20:00

Sted

Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
København N, 2200 Danmark
+ Google Map