Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åben Skole – byg scenografi om himmelrummet

marts 11 09:00 - 12:00

SOLENS MAGISKE REJSE er en interaktiv teaterinstallation for børn. Der er fem workshops for skoleklasser, hvor de bygger scenografi.

Vær med til at skabe kulisserne til denne totalinstallation til kulturnatten 2019, der er åbent for publikum og hvor deltagerne har mulighed for at invitere venner og familie med til en sansende oplevelse.

Ved de 5 workshops kan man opleve følgende:

MÅNELANDSKAB 08.03.19
Hvilke farver og teksturer dannes af månen. I denne workshop vil man arbejde eksperimenterende med pigment og papir.
Tidsrum: kl. 09.00- 12.00

SOLEN 11.03.19
Hvordan kan solen påvirker liv? En workshop hvor man arbejder med de digitale medier for at skabe en abstrakt video-installation af solens mangfoldige stemninger.
Tidsrum: kl. 09.00- 12.00

HIMMELRUMMET 12.03.19
I himlen er der håb, der er lys og skygge. I denne workshop vil man arbejde med at beskrive dette abstrakte rum ved hjælp af skyggefigurer og former.
Tidsrum: kl. 09.00- 12.00

Planeter 14.03.19
Der bliver gået på mælkevejen og på denne vandring øjner man de tætteste naboer. I denne workshop skal man arbejde med at skabe planeterne i vores galakse. Det sker med neonmaling og runde figurer, der skal hænges systematisk op.
Tidsrum: kl. 09.00- 12.00

Kloden 15.03.19
Forestil dig det er første gang du betræder jorden. Hvad mærker du? De kolde sten, asfalten eller den bløde skovbund, hvordan lyder det? I denne workshop arbejder vi med det sansende og skaber den sidste brik i installationen om solens magiske rejse.
Tidsrum: kl. 09.00-12.00

 

SOLENS MAGISKE REJSE

En interaktiv teaterinstallation for børn

Forårsjævndøgnet står for døren, hvor dag og nat er lige lange og sommerhalvåret endelig kan begynde. Men der er noget galt! Natten er stadig for lang og vinteren og mørket vil ikke forsvinde.

Det lader til at gamle Kong Vinter har stjålet solens hjerte, så han kan herske i sit vinterrige på jorden for evigt. Uden sit hjerte vil solen langsomt slukkes og det vil aldrig blive forår igen!

Kong Vinter har gemt solens hjerte dybt inde i sit iskolde vinterpalads. Der er brug for alle børnenes hjælp for at forpurre Kong Vinters kolde plan! Kom med på en magisk rejse gennem bidende frost og det uendelige himmelrum for at bringe solens hjerte tilbage og sikre, at det atter bliver forår. Undervejs skal du løse gåder og overbevise mystiske væsner om at hjælpe dig på din færd.

For mere information klik her.

Detaljer

Dato:
marts 11
Tidspunkt:
09:00 - 12:00

Sted

Osramhuset
Valhalsgade 4
København, 2200 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://kulturn.kk.dk/osramhuset