Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

48hours Festival

april 26 - april 28

48TIMER Festival er en kulturfestival på Nørrebro i sidste weekend af april. Sammen med besøgende fra hele København fejrer vi alt det særlige ved vores bydel og hylder i to hele døgn alt det personlige, nørdede og skæve, man kan finde på Nørrebro.

Festivalens indhold er skabt af lokale aktører bestående af foreninger, organisationer, kunstnere, erhvervsdrivende, beboere og andre ildsjæle. Indslagene og de mange events er geografisk fordelt over hele Nørrebro, samlet og synliggjort af et koordinerende festivalkontor.

48TIMER Festival så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og op mod 6.000 besøgende. Festivalen har siden da kun vokset sig større, og sidste år bestod programmet af over 100 unikke kulturarrangementer med over 10.000 glade festivalgæster.

I år finder festivalen sted i weekenden fra den 26.-28. april, hvor man glæder sig til at præsentere jer for alt fra musik, kunst, talks, performances og madoplevelser over to hæsblæsende døgn.

Fælles for arrangementerne er, at de præsenterer et aspekt af Nørrebros kultur, som ikke er til offentligt skue hver dag.

Der er noget for enhver smag! Så slut dig til og få to uforglemmelige dage.

For mere info klik her.

Detaljer

Start:
april 26
Slut:
april 28

Sted

Nørrebro
København N, 2200 Danmark + Google Maps