Hvad skal der til for at gøre Nørrebro til den fedeste bydel for unge mellem 13-17 år?! Er du mellem 13 og 17 år? Så er der nu tre billetter til KESI-koncerten 9. marts i KB Hallen på højkant!

Udfyld Nørrebro Lokaludvalgs lille spørgeskema og vær med i lodtrækningen: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=X9GUK56FJN9J De trækker lod mandag den 6. marts og man skal være mellem 13-17 år og bo på Nørrebro for at deltage.

Baggrund
De har de sidste måneder arbejdet på at inddrage et perspektiv på Nørrebro fra bydelens unge mellem 13-17 år i arbejdet med deres bydelsplan for Nørrebro. For dem er det vigtigt, at Nørrebros udvikling også kommer de helt unge nørrebroere til gode. Dem, der er for store til at gå på legeplads og for unge til cafe- og barlivet.

Hvad er gode byrum for unge? Er der steder på Nørrebro, hvor man kan larme uden at genere nogen? Er der mødesteder og unge-fællesskaber nok?

De har siden december haft besøg af to 9. klasser fra Rådmandsgade Skole, mødtes med Ungerådet KBH, forsøgt at inddrage via kampagne på Instagram, lavet et videosamarbejde med FRAKs juniorreportere, hvor 11 unge var med og gået tur med unge fra Murergårdens Fritidsklub. Det har de fået en masse input ud af, og nu afslutter de forløbet med en lille spørgeskemaundersøgelse.

Kilde Nørrebro Lokaludvalg. 

Pressefoto NØRREBRO LOKALUDVALG