ChinChinCPH

Pile Allé 21
2000 Frederiksberg

Åbningstider: 
Tirsdag – Fredag kl. 11-18
Lørdag kl. 11-16

//

Langelinie Alle 54
2100 København Ø

Åbningstider: 
Alle ugens dage kl. 10-18

Tlf: 29 72 90 26
info@chinchincph.dk

ChinChinCPH på Facebook.

Skøn mode til outletpriser
I ChinChinCPH’s butikker på Langelinie Allé på Østerbro og Pile Allé på Frederiksberg finder du et stort udvalg af lækre accessories, moderigtigt tøj og smarte sko. Begge butikker ligger i skønne omgivelser – fra butikken på Østerbro har du udsigt til Langelinie Kaj, mens butikken på Frederiksberg ligger tæt på Søndermarken og De små haver.

Fortab dig i butikkernes store udvalg af tasker, tørklæder, solbriller, tøj og sko fra Frankrig og Italien. Og glæd dig over, at du kan få det hele til priser, der ikke efterlader dit budget i ruiner. Alt i ChinChinCPH sælges nemlig til outletpriser.

Hvis du tænker, at en outletbutik er et sted, hvor du skal lede igennem mange støvede papkasser, for at være heldig at finde et stykke tøj, der passer dig – så er det ikke tilfældet i ChinChinCPH’s flotte butikker. Her kan du i ro og mag finde dit tøj på hylder og bøjler, som i enhver anden traditionel tøjbutik. Du har tilmed fuld retur- og bytteret.

Få det fuldendte outfit
Da ChinChin CPH’s sortiment rummer både tøj, sko og accessories, har du mulighed for i en og samme butik at skabe det fuldendte look.

En hverdagskjole kan med de rette sko og accessories hurtigt blive omdannet til et festligt outfit, ligesom fx en jakke kan skifte udtryk alt efter hvilket tørklæde, du kombinerer den med.

Lad ChinChinCPH hjælpe dig med at finde det perfekte outfit. Du kan helt sikkert få noget, der lige er dig – hvad enten du er til det helt klassiske udtryk eller er vild med mere farverige kombinationer.

Kvaliteten er i top
På Langelinie Allé henvender butikkens udvalg sig til både kvinder og mænd, mens udvalget i butikken på Pile Allé alene henvender sig kvinder.

Kendetegnende for sortimentet begge steder er, at priserne altid ligger 60-70% under de vejledende udsalgspriser, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Normalt vil der være tale om produktionsoverskud, kollektionsprøver eller tøj, der bare ikke har solgt tilstrækkeligt i den almindelige detailhandel.

Køber du flere par sko eller tasker på samme tid, vil du ofte kunne få produkterne til en endnu bedre pris. Der er nemlig som udgangspunkt mængderabat i butikkerne.

“Altid i godt humør af at handle her”
At ChinChinCPH’s kunder er svært tilfredse med butikkernes gode priser og service skinner igennem på butikkernes facebookside:

“Man tænker, at det er for godt til at være sandt, men hold nu bøtte der er mange lækre ting til gode priser.” – Sandra Rasmussen

“Servicen er i top og tøjet er så lækkert og man bliver altid i godt humør af at handle her.” – Connie Larsen

“Flotte sko, tasker og andet tilbehør i god kvalitet og til billig pris.” – Annette Poulsen