Teamet bag Nybolig Fælledvej
Teamet bag Nybolig Fælledvej

Nybolig Nørrebro – Fælledvej
Fælledvej 18
2200 København N
Tlf. 35379922

Nybolig Nørrebro – Fælledvej på Facebook

Åbningstider
Mandag-torsdag 9.30-17.30
Fredag 9.30-16.00
Lørdag efter aftale
Søndag 10.00 – 17.00

Fælledvej er en god vej at gå ned ad, hvis man vil finde en ejendomsmægler, og fra Sankt Hans Torv er det nemt at få øje på de to ejendomsmæglere Mark Von der Maases og Mette Lauridsens virksomhed på hjørnet, hvorfra de driver Nybolig.

– Det kan godt være, at det er et Nybolig-skilt, der hænger udenfor, men vi betragter det som Mark og Mettes butik, og vi er også de eneste ejendomsmæglere her på Nørrebro, der sørger for at have åbent helt til kl. 17.00 på en søndag. Faktisk sker det, at vi også spiser aftensmaden i baglokalet hernede, hvis vi alligevel har arbejde, der skal være klar til mandag morgen. Det vigtigste er, at kunden bliver tilfreds, siger Mark Von der Maase til Dit Nørrebro.

Stolt over stor kundetilfredshed
Hos Nybolig har Mark og Mette specialiseret sig i at sælge lejligheder for private, og ifølge den nyeste tilfredshedsundersøgelse som er blevet opgjort på Boligsiden.dk, ligger Nybolig på Fælledvej højere end de øvrige ejendomsmæglere på Nørrebro, når det kommer til, om deres kunder er tilfredse. Her er det særligt kunder, der sælger deres lejligheder, der er meget tilfredse med Nybolig Nørrebro – Fælledvej.

Ejendomsmægler Mark von Der Maase viser rundt. Over halvdelen, der sælger/køber er mest interesseret i forældrekøb/-salg af lejligheder. Bydelen tiltrækker især studerende.

– Vi regner med at skulle drive vores forretning her i mange år på Fælledvej, og vi gør derfor meget ud af at være personlige, når vi møder vores kunder. Det tror vi kunderne kan mærke, og at vores hjerter ganske enkelt hører til på Nørrebro, siger Mette Lauridsen til Dit Nørrebro.

Mark Von der Maase og Mette Lauridsen har haft Nybolig på Fælledvej i to år, og privat bor de begge på Nørrebro. Også deres salgskoordinator Diosy Nadja Kristensen, en del af teamet på Fælledvej, bor på Nørrebro.

– Det er vigtigt at komme så meget som muligt på Nørrebro, og både Mette og jeg kender flere af de andre butiksejere på Fælledvej. Vi vil for eksempel også hellere købe vores møbler til Nybolig-forretningen nede hos Nicholas Rose, der står bag LLLP lidt længere nede ad gaden end at købe andre steder, når nu Nicholas laver så flotte møbler. At sælge lejligheder på Nørrebro er blevet mere en livsstil for os end et job, siger Mark von Der Maase.

Særligt samarbejde med Nykredit og Totalkredit
Som noget specielt for Nybolig Nørrebro – Fælledvej, har Mark og Mette desuden en fast aftale med Nykredit og Totalkredit, der videresender private, der skal af med lejligheder, direkte til Mark og Mette. Du kan se en fin animationsfilm her med teamet bag Nybolig Nørrebro – Fælledvej.

Udover salg af private lejligheder på Nørrebro, har Nybolig på Fælledvej specialiseret sig i at vurdere lejlighederne for bankerne og rådgive kunder, der skal købe. Selvom man således er i gang med at købe en lejlighed på Nørrebro gennem en anden ejendomsmægler end Nybolig, kan man godt komme ind og få hjælp alligevel.

– Her på Fælledvej har vi flere private, der er i gang med at købe en lejlighed på Nørrebro gennem et andet ejendomsmæglerfirma, men som så kommer ned til os, fordi vi kan hjælpe med at udarbejde skøde og formulere refusionsopgørelse og det, der svarer til et advokatforbehold, siger Mette Lauridsen.

En del af en større kæde
Nybolig på Nørrebro – Fælledvej er én af over 220 Nybolig-forretninger i Danmark, hvilket gør Nybolig til én af de største ejendomsmæglerkæder i landet. Nybolig kan skrive sin historie tilbage til 1965, hvor Jens Nielsen startede en mæglerforretning i Århus, men først i 1988 rullede konceptet sig ud som kæde.

Nybolig, der er en del af Nykredit-koncernen, er blevet landskendt for sine snegle, der har dybe samtaler om alt fra rækkehuse til julepynt på tv-skærmen og i biografen. Sneglene pryder også nøgleringe – en lille erkendtlighed til køber, når handlen er i hus. Du kan finde Nybolig Nørrebro – Fælledvej på kortet herunder.