Foto: Lokalbolig.dk
Foto: LokalBolig.dk

LokalBolig Nørrebro/Nordvest
Fælledvej 14
2200 København N
Tlf: 35 39 15 55

LokalBolig Nørrebro/Nordvest på Facebook

Åbningstider

Mandag 9:00-17:00
Tirsdag 9:00-17:00
Onsdag 10:00-17:00
Torsdag 9:00-17:00
Fredag 9:00-15:00
Lørdag lukket
Søndag 10:00-13:00

Otte år på Fælledvej
Skal du sælge din bolig på Nørrebro eller i Nordvestområdet, har LokalBolig på Nørrebro specialiseret sig i netop dette område. Jesper Christoffersen var med til at starte afdelingen for otte år siden, og han ejer i dag forretningen sammen med Casper Fristrup Holm. Jesper og Casper har været i branchen i mange år og gør også meget ud af at samarbejde med de andre LokalBolig-afdelinger i København.

– Vi er modsat de øvrige ejendomsmægler-kæder i området ikke i konkurrence med de øvrige afdelinger fra LokalBolig. Vi hjælper hinanden internt. Det giver en god stemning, som vi tror kunderne kan mærke, siger Jesper Christoffersen.

Foto: LokalBolig Nørrebro/Nordvest på rundtur med DAC.

Stort netværk på Nørrebro
Hos LokalBolig går man op i at fortælle om de nye, lokale tiltag, der sker for bydelen. Her kan man især på deres Facebookside følge med, og da LokalBolig Nørrebro/Nordvests facebookside har fået over 2500 følgere, er man blevet opmærksom på, at der skal en del mere til for at fastholde følgerne.

– Vi gør meget ud af at komme rundt og sige hej eller fotografere, om det så er ligesom da vi var med på DAC’s guidede tur rundt i bydelen, eller da vi besøgte og anmeldte den nye restaurant Tribeca NV, siger indehaver Jesper Christoffersen.

Farverig og attraktiv bydel
Det er tydeligt at se på LokalBoligs Facebookside, hvor meget teamet bag LokalBolig elsker Nørrebro – Københavns mest farverige bydel.

Her er for eksempel uploadet skønne billeder fra Blågårdsgade, hvor man hos Lokalbolig blandt andet glæder sig over, at der nu både er dumpling-bar, grønthandlerbiks, kunstbutik, singer-song-writer-spillested, luxusgenbrug, tacoplace, shawarmabar og veganerjoint i en stor vrimmel.

– Vi sælger ikke bare Nørrebro gennem en mundtlig salgstale. Vores kunder kan bare gå online og se, hvor skøn Nørrebro er. Her skal være plads til alle, og det er endnu en ting som gør Nørrebro til et fedt sted at bo, siger indehaver Jesper Christoffersen.

Foto: LokalBolig Nørrebro/Nordvests Facebookgruppe

Kunderne roser LokalBolig Nørrebro/Nordvest
Kommer du indenfor i LokalBoligs hyggelige lokaler, vil du hurtigt se, hvordan LokalBolig i dag pryder en hel væg med meget flotte anmeldelser fra kunder, der har solgt deres lejligheder gennem LokalBolig.

– Vi modtager ofte anmeldelser, der gør os helt bløde i knæene, så vi bliver nødt til at sætte dem i glas og ramme og hænge dem op. Når folk stoler på, at vi kan sælge deres hjem, og vi derefter indfrier deres forventninger og lidt til, så er det løn nok i sig selv at være i denne branche, siger Jesper Christoffersen.

Hos LokalBolig gør man meget ud af, at alle kan komme ind til en uforpligtende snak om sine behov, hvorefter man vil blive registreret i systemet – og så starter boligsalget.

På landsplan er der 45 Lokalbolig-forretninger i Danmark, og hos LokalBolig er alle ansatte kendte for at have et stærkt lokalkendskab – det ligger ligesom i navnet. Vælger du med andre ord at finde din næste bolig med hjælp fra LokalBolig, kender ejendomsmæglerne her helt sikkert også indkøbsmulighederne, skolen, vejen, opgangen og naboerne. Det giver et godt udgangspunkt for at kunne vurdere boligen til den rigtige pris.

På kortet nedenunder finder du LokalBolig Nørrebro/Nordvest, hvor du med et klik fra LokalBoligs hjemmeside kan bestille en salgsvurdering. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, maile noerrebro@lokalbolig.dk eller kigge ind.